ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ 34
 
 

04.08.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Επιδότηση συμμετοχής των μελών του ΕΕΘ στην BEYOND 4.0

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας στήριξης των μελών του, αποφάσισε να επιδοτήσει την συμμετοχή τους στην 1η Διεθνή Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0, η οποία σύμφωνα με τους διοργανωτές της επαναπροσδιορίστηκε και επιστρέφει πιο απαραίτητη από ποτέ.

02.08.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΕΕΘ: Οι επαγγελματίες δεν αντέχουν ένα χρόνο με κλειστή τη Βενιζέλου

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του καθώς για ακόμη μια φορά η κατασκευή του Μετρό γίνεται αιτία ώστε να βρεθούν επαγγελματίες του κέντρου της Θεσσαλονίκης σε πολύ δύσκολη θέση και πιο συγκεκριμένα από το κλείσιμο του Βόρειου Τμήματος της Οδού Βενιζέλου για έναν ολόκληρο χρόνο, ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες στον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό.

27.07.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Με πρωτοβουλία του ΕΕΘ συνάντηση με την διοίκηση της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» για τα προβλήματα από την λειτουργία των πλευρικών διοδίων Λαγκαδά

Με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε Δευτέρα 26 Ιουλίου συνάντηση με τον πρόεδρο της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο, στα γραφεία της εταιρίας, στην οποία συμμετείχε και η κ. Μαρία Σιδηροπούλου υποδιευθύντρια διοδίων, με αντικείμενο τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούνται για τους επαγγελματίες και όχι μόνο, από την έναρξη λειτουργίας των πλευρικών σταθμών διοδίων Λαγκαδά.

22.07.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Διευκρινίσεις για εργασιακά θέματα από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο Δ.Σ. του Ε.Ε.Θ.

Σε 32 ερωτήματα μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης έδωσαν απαντήσεις και διευκρινίσεις, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης και το επιτελείο του, μέσω τηλεδιάσκεψης.

06.07.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Αθέμιτο ανταγωνισμό καταγγέλλουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης κατανοεί την έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία που εκφράζει ο κλάδος των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών λόγω των ανορθόδοξων εμπορικών πρακτικών που ακολουθούν τα λεγόμενα εναλλακτικά κανάλια πώλησης ασφαλιστικών προϊόντων, όπως τα τραπεζικά ιδρύματα και οι διαδικτυακές πλατφόρμες. Ο κλάδος κάνει λόγο για φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού.

24.06.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Στο ΕΕΘ η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αρμόδια για Δημογραφική και Οικογενειακή Πολιτική και την Ισότητα των Φύλων κ. Μαρία Συρεγγέλα, υλοποιώντας την επιθυμία της να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΕΕΘ, ώστε να ακούσει τα προβλήματα που αφορούν την γυναίκα επαγγελματία και προτάσεις για την επίλυση τους, αλλά και να ξεδιπλώσει τις πολιτικές του Υπουργείου για την στήριξη της γυναίκας στην αγορά εργασίας αλλά και στο οικογενειακό της περιβάλλον.
 

03.06.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Με παρέμβαση του ΕΕΘ παράταση προθεσμίας επαναπιστοποίησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Μετά από την παρέμβαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, δόθηκε παράταση με αποτέλεσμα οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να έχουν στην διάθεση τους χρονικό διάστημα έως 30 Ιουνίου 2021, για την υποχρεωτική επαγγελματική τους εκπαίδευση – επαναπιστοποίηση για το έτος 2020.

02.06.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών στο Δ.Σ. του ΕΕΘ

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου κ. Μιχάλη Ζορπίδη.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

NEWSLETTER