ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ 36
 
 

26.11.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ενημέρωση για το Open Mall Καλαμαριάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου της Καλαμαριάς ενημέρωσε, σε ειδική εκδήλωση, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, με εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), για την πρόοδο υλοποίησης του προγράμματος OPEN MALL.

12.11.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Εκδήλωση και βραβεύσεις του ΕΕΘ την Παγκόσμια Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης - «Ασφάλιση μια πράξη αγάπης! Insurance Storytelling!»

Την παγκόσμια ημέρα ιδιωτικής ασφάλισης τίμησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, η επιτροπή Εργασιακών, Νομικών, Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Θεμάτων καθώς και οι εκλεγμένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του οποίου, διοργάνωσαν εκδήλωση με τίτλο «Ασφάλιση μια πράξη αγάπης! Insurance Storytelling!».

05.11.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Οι τακτικές που στρέφονται εναντίον της πόλης και των εισοδημάτων των πολιτών πρέπει να σταματήσουν

Την έντονη δυσαρέσκεια του εκφράζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Ζορπίδης που για ακόμη μια φορά ομάδα πολιτών μέσω προσφυγής στο συμβούλιο της Επικρατείας, επιχειρούν με αίτημα αναστολής εργασιών στον υπό κατασκευή σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης, να εμποδίσουν την ομαλή κατασκευή του έργου.

01.11.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Με παρέμβαση ΕΕΘ παράταση στην παραχώρηση ατελώς πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου πέραν του αναλογούντος στα καταστήματα εστίασης

Μετά από έγκαιρη παρέμβαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, δόθηκε παράταση στη δυνατότητα παραχώρησης ατελώς, πέραν του αναλογούντος και αυτού που προβλέπετε στην άδεια χρήσης, πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, στα καταστήματα εστίασης.

19.10.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Παρέμβαση ΕΕΘ για επίλυση του προβλήματος ηλεκτροδότησης εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις εστίασης

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με εντολή του προέδρου κ. Μιχάλη Ζορπίδη και μέσω της επιτροπής Αγοράς, πραγματοποιεί παρέμβαση ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα ηλεκτροδότησης εξωτερικών χώρων που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες εστίασης, με έδρα την πλατεία Αριστοτέλους.

30.09.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Τηλεδιάσκεψη με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών Φώτη Κουρμούση, διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες».

16.09.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Συμμετοχή του ΕΕΘ στο πρόγραμμα SCOPE - «Διαμοιραζόμενες Υπηρεσίες για τη Διασύνδεση των Λειτουργειών Αποστολής και Μεταφοράς Εμπορευμάτων»

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο πρόγραμμα του Interreg Balkan-Mediterranean με τίτλο: SCOPE - «Διαμοιραζόμενες Υπηρεσίες για τη Διασύνδεση των Λειτουργειών Αποστολής και Μεταφοράς Εμπορευμάτων» και το στηρίζει με την προβολή του στο περίπτερο 8, στο πλαίσιο της 85η ΔΕΘ.

14.09.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Βράβευση του Μιχάλη Ζορπίδη στην επιτυχημένη εκδήλωση του ΕΕΘ στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ - Η επόμενη ημέρα για την οικονομία και τη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, στο συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός, με τίτλο «Η Οικονομία μετά την πανδημία. Το Πρόγραμμα Ελλάδα 2.0, τα μεγάλα έργα και η ψηφιακή Θεσσαλονίκη».
Κατά την διάρκεια της, ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Μιχάλης Ζορπίδης βραβεύθηκε για την συνολική του προσφορά στον Επιμελητηριακό θεσμό, από τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά.

12.09.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Όλοι τίμησαν το ΕΕΘ με τη παρουσία τους στην τελετή έναρξης του περιπτέρου 8

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης του περιπτέρου (8) του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ. Την όμορφη τελετή πραγματοποίησε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης.

08.09.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Γεύμα της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΕΘ σε δημοσιογράφους

Με αφορμή τη διοργάνωση της 85ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και την δυναμική παρουσία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης σε αυτή, ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης και η Διοικητική Επιτροπή του, διοργάνωσε σε γνωστό εστιατόριο γεύμα σε δημοσιογράφους της πόλης.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     

NEWSLETTER