ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

26.05.2016

Newsletter

Αντιδράσεις για τη Συμφωνία

Με έκδηλη την ικανοποίηση η Κυβέρνηση περιγράφει τη Συμφωνία για την Αξιολόγηση και το Χρέος, στην οποία κατέληξε η συνεδρίαση της "Ευρωομάδας" της Δευτέρας, ωστόσο, τόσο η Αντιπολίτευση όσο και οικονομικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι υπάρχουν ακόμη πολλά κρυφά σημεία τα οποία θα πρέπει να αποκαλυφθούν προκειμένου να έχουμε μία ακριβή εικόνα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της.

«Μέσα από τον πυρήνα δύο κρίσεων ταυτόχρονα, της οικονομικής και της προσφυγικής που ήταν πρωτοφανής για τη χώρα μας, βγαίνουμε αλώβητοι, όρθιοι και τώρα αρχίζει ο μεγάλος και δύσκολος αγώνας για να επουλώσουμε τις πληγές που έχουν υποστεί οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας και αυτή είναι μια προσπάθεια για την οποία όλοι αξίζει να καταβάλλουμε τον καλύτερο εαυτό μας».
Αυτό τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση του με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο. 
«Το σημαντικότερο», σημείωσε, «είναι ότι αποκαθίσταται πλήρως η σταθερότητα, φεύγει η αβεβαιότητα, τελειώνει όλη αυτή η συζήτηση για το εάν η Ελλάδα μπορεί να καταφέρει να παραμείνει στον ισχυρό πυρήνα της Ευρώπης».
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Η "ΑΥΓΗ"

Αντίθετα η Νέα Δημοκρατία εκτιμά ότι η Κυβέρνηση "έδωσε πολλά" και πήρε μόνο υποσχέσεις!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν ότι με τη συμφωνία επέρχεται η σταθερότητα, κάτι που είναι αναμφισβήτητα θετικό, ωστόσο το πρόγραμμα βαριάς λιτότητας θα ταλαιπωρήσει το Λαό, ενώ για την ελάφρυνση του Χρέους, επισημαίνουν ότι η απόφαση απλώς επισημοποίησε τις απόψεις του Σόιμπλε!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ"
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    

NEWSLETTER