ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

23.03.2022

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς «Ο Ερμής»

Την έμπρακτη στήριξη του προς τους Εμπορικούς Συλλόγους επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι της διοίκησης του οποίου πραγματοποίησαν συνάντηση γνωριμίας  με μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς «Ο Ερμής».
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΕΕΘ στην οποία συμμετείχαν από πλευράς του φορέα, ο πρόεδρος του κ. Μιχάλης Ζορπίδης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης και από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς ο νέος πρόεδρος κ. Σταύρος Κριτσιάνης, ο ταμίας κ. Αλέξανδρος Τσαούσης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Μόκας και κα Χριστίνα Παπουτσίδου, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή θέσεων και απόψεων για την υφιστάμενη κατάσταση που βιώνουν οι επαγγελματίες και η αγορά της Καλαμαριάς, με τα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η πανδημία, η ενεργειακή κρίση, αλλά και το κλίμα που διαμορφώνεται λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.
Το ΕΕΘ στο πλαίσιο της εμπέδωσης κλίματος καλής συνεργασίας με τη νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, παραχώρησε υπό τη μορφή δωρεάς έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, στα μέλη της.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης υπό την προεδρία του κ. Μιχάλη Ζορπίδη στηρίζει διαχρονικά τους Εμπορικούς Συλλόγους της Θεσσαλονίκης, έχοντας λάβει απόφαση ετήσιας τακτικής επιχορήγησης για την διευκόλυνση της κάλυψης δαπανών λειτουργίας, ενώ βρίσκεται πάντα δίπλα τους χρηματοδοτώντας δράσεις και εκδηλώσεις τους.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    

NEWSLETTER