ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

06.11.2020

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Έκκληση του ΕΕΘ

Προσοχή: Κατανάλωση δεν είναι μόνο σούπερ- μάρκετ
Ανοιχτά παραμένουν κρεοπωλεία, παντοπωλεία και άλλα καταστήματα
 
 
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εκτός Αθηνών Επιμελητήριο της χώρας, το οποίο εκφράζει και εκπροσωπεί τον κόσμο της Αγοράς που σ’ αυτόν πόλεμο της Πανδημίας, δίνει με όλες του τις δυνάμεις τη μάχη της επιβίωσης, κάνει έκκληση σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και σε όλους όσοι εμφανίζονται σε αυτά να μην ξεχνούν ότι εξακολουθούν να λειτουργούν όλα τα καταστήματα τροφίμων, ψιλικών και αγαθών.

Είναι λάθος και αδικία να αναφέρονται όλοι και μόνο στα σούπερ- μάρκετ.

Αυτή τη δύσκολη ώρα παραμένουν ανοιχτά κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, παντοπωλεία, αρτοποιεία, πρατήρια άρτου, ψιλικά, περίπτερα, γαλακτοπωλεία, μπουγατσατζίδικα, καφέ για Take Away, μαγαζιά γρήγορου φαγητού,  και άλλα καταστήματα πώλησης αγαθών σε κάθε γειτονιά, σε κάθε γωνιά κάθε πόλης ή χωριού.

Χιλιάδες επαγγελματίες τσακισμένοι από τις απανωτές κρίσεις, εξακολουθούν να δίνουν τον δικό τους σκληρό αγώνα και μέσα σε τεράστιες δυσκολίες, υπηρετούν τον πολίτη με συνέπεια, ανθρωπιά και φιλότιμο.

Είναι οι άνθρωποι που μέσα στην γκρίζα ατμόσφαιρα του σήμερα εξακολουθούν να εξυπηρετούν τον συνάνθρωπο, να διαφυλάττουν την αίσθηση της γειτονιάς, να κρατούν τη ζεστασιά της κοινότητας, που τόσο έχουμε ανάγκη τις δύσκολες αυτές ώρες.

Η κοινωνία, ο απλός Έλληνας αναγνωρίζει τη συμβολή του επαγγελματία και τιμά την στάση του, όσο κι αν η Πανδημία άλλαξε την καθημερινότητα του.

Ας παλέψουμε την κρίση όλοι μαζί, χέρι- χέρι. Ας μην αφήσουμε κανέναν πίσω.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    

NEWSLETTER