ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

19.12.2019

Newsletter

"Καθαρό" βρήκαν το ΕΕΘ οι Ορκωτοί Ελεγκτές!

Τα αποτελέσματα των ελέγχων τους για την Αναπτυξιακή Εταιρία και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, για ην οικονομική χρήση του 2018, παρουσίασαν οι Ορκωτοί Ελεγκτές στην χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με αυτά εγκρίνεται χωρίς επιφυλάξεις και παρατηρήσεις η οικονομική χρήση, κάτι που αποτελεί "παράσημο" για τη διοίκηση του Επιμελητηρίου μας, καθώς ο έλεγχος αυτός είναι αυστηρός και λεπτομερής για κάθε οικονομική πράξη και διαδικασία του ΕΕΘ.

Εκπρόσωπος των Ορκωτών Ελεγκτών παρουσίασε αναλυτικά την αναφορά του και απάντησε σε ερωτήσεις των μελών του ΔΣ, καθώς στόχος της διοίκησης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μιχάλης Ζορπίδης είναι να υπάρχουν όλα τα στοιχεία στη διάθεση των μελών του ΔΣ.
Στην ίδια συνεδρίαση μέλη της διοίκησης και του ΔΣ αξιολόγησαν θετικά την εκδήλωση των "Αριστείων Επιχειρηματικότητας", τονίζοντας ότι τέτοιες εκδηλώσεις βοηθούν ώστε να αναβαθμίζεται το Επιμελητήριο μας στην πόλη.

Τα άλλα θέματα
Το ΔΣ αποφάσισε ακόμη:
- η παραδοσιακή εκδήλωση κοπής της βασιλόπιττας θα γίνει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου "Καψής". 
- θα διοργανωθεί ενημερωτική ημερίδα για τα "Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου" προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι για το περιεχόμενο του προγράμματος και τις διαδικασίες του. Για το πρόγραμμα έγινε εκτενής συζήτηση.
- θα προχωρήσει διαφημιστική καμπάνια για τη στήριξη του στεγασμένου εμπορίου και των παραδοσιακών αγορών με διαφημιστικά μηνύματα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης.

Ενίσχυση σε τοπικούς συλλόγους
Νωρίτερα, στη δική της συνεδρίαση, η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου μας αποφάσισε να ενισχύσει τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους των περιοχών Καλαμαριάς και Κορδελλιού, προκειμένου να διοργανώσουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος μας Μιχάλης Ζορπίδης, το ΕΕΘ ενισχύει τις εκδηλώσεις αυτές γιατί θέλει πάντα να βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων που προσπαθούν κατά την περίοσο των γιορτών να δημιουργήσουν ένα πιο ζεστό κλίμα, κάτι που βοηθά την κίνηση στην αγορά.


 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    

NEWSLETTER