ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21.02.2018

Newsletter

Συνεργασία ΕΕΘ- Δήμου Ωραιοκάστρου

Τους τρόπους καλύτερης συνεργασίας και κοινών δράσεων ανάμεσα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τους εμπόρους και επαγγελματίες του Ωραιοκάστρου συζήτησαν εκπρόσωποι των δύο πλευρών, σε συνάντηση που είχανπαρουσία του δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Αστέριου Γαβότση και του αντιδημάρχου κ. Ευάγγ. Καραστερίου.
Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου μας Γιώργος 
Ηλιάδης (Α΄Αντιπρόεδρος), Κλ. Θεοτόκης, γενικός γραμματέας και κ.Θεοφανεία Μπλιούμη, μέλος του ΔΣ, διαβεβαίωσαν τους συναδέλφους του Ωραιοκάστρου πως είναι στο πλευρό τους σε κάθε τους διεκδίκηση και πως στο μέτρο των δυνατοτήτων του ΕΕΘ θα συνδράμουν πάντα τις δράσεις του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης η κ. Μπλιούμη παρέδωσε στον  πρόεδρο του Βασ. Ιακωβίδη την επιταγή με την χρηματική ενίσχυση του ΕΕΘ στην διοράνωση της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι ανύπαρκτες θέσεις πάρκινγκ στο δήμο Ωραιοκάστρου που δυσκολεύουν το αγοραστικό κοινό και τους καταστηματάρχες. Ο Ε.Σ.Ω. το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση επίλυσης του φλέγοντος αυτού θέματος έχοντας έρθει είδη σε επαφή με δυο συγκεκριμένους χώρους που μπορούν να μετατραπούν σε πάρκινγκ.
Άλλο θέμα ήταν η προβληματική μεταφορά των δημοτών στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, καθώς συζητήθηκε η μελέτη λύσεων τόσο με το ενδεχόμενο της ίδρυσης δημοτικής συγκοινωνίας όσο και με την αναδιοργάνωση των δρομολογίων του ΟΑΣΘ.
Στη συνάντηση τον τοπικό εμπορικό σύλλογο εκπροσώπησε εκτός του προέδρου του κ. Ιακωβίδη, η αντιπρόεδρος κ. Βιολέτα Λαζαρίδου και το μέλος κ. Έφη Δερμιτζόγλου.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    

NEWSLETTER