ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

09.09.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΤΟ Ε.Ε.Θ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ.

ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ 81Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
ΜΙΧ. ΖΟΡΠΙΔΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΌ- ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ

29.06.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συμβολικό αποκλεισμό δύο υποκαταστημάτων Τραπεζών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκαναν το πρωί οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και Διαμεσολαβητές- Μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις τακτικές του αθέμιτου ανταγωνισμού, των πιέσεων και των εκβιασμών, που αυτές ακολουθούν για την προώθηση των δικών τους ασφαλιστικών προϊόντων.

09.06.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Επαγγελματιών για την 81η ΔΕΘ Το ΕΕΘ επιδοτεί τη συμμετοχή των μελών του! Γιατί... μαζί στη ΔΕΘ είναι καλύτερα!

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των Επαγγελματιών- μελών του Επιμελητηρίου μας να συμμετέχουν στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, καθώς το 85% του χώρου που θα καταλάβει το ΕΕΘ, στο περίπτερο 8, έχει ήδη δεσμευτεί! Συνεπώς όσοι ενδιαφέρονται να εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες στη Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου, στον ενιαίο εκθεσιακό χώρο του ΕΕΘ θα πρέπει να σπεύσουν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

07.06.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ενημερωτικές εκδηλώσεις του ΕΕΘ Για Φορολογικό- Ασφαλιστικό

Για όλα τα φορολογικά αλλά και ασφαλιστικά θέματα που τους αφορούν ενημερώθηκαν επαγγελματίες- μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης από την Θέρμη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε χθες Δευτέρα στο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής.
 

30.05.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2016»

Ζορπίδης: Δώσαμε λίγο χαμόγελο στον απλό πολίτη που πλήττεται από την κρίση».

27.05.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Οι Θεσσαλονικείς αγκάλιασαν το Φεστιβάλ – Πάρτυ μέχρι τα μεσάνυχτα στα εγκαίνια

Το ατελείωτο κέφι, οι χοροί και τα τραγούδια που κράτησαν μέχρι τα μεσάνυχτα αλλά και η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της πρώτης μέρας του "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016", που διοργανώνει το Επιμελητήριο μας, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

24.05.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την μεγάλη ικανοποίηση του για την ομόφωνη έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού Χρήσης 2015, που έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας Μιχάλης Ζορπίδης.

 

23.05.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ζορπίδης: «Το πολιτικό σύστημα μάς γεμίζει από νέους Χρυσοχοΐδηδες»

Με αφορμή την ψήφιση από τη Βουλή χτες του Πολυνομοσχεδίου της νέας φοροεπιδρομής κατά του Ελληνικού Λαού, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Το πολιτικό σύστημα της χώρας παράγει διαρκώς νέους Χρυσοχοΐδηδες! Δηλαδή κατασκευάζει συνεχώς  βουλευτές που ψηφίζουν χωρίς να έχουν διαβάσει καν τις χιλιάδες  των σελίδων των νέων νομοσχεδίων, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο! Και πολύ περισσότερο κατασκευάζει βουλευτές που ψηφίζουν χωρίς να υπολογίζουν τις επιπτώσεις που θα έχουν τα νομοθετήματα μας στην βιωσιμότητα χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και στην προοπτική επιβίωσης εκατομμυρίων νοικοκυριών.

23.05.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Μιχ. Ζορπίδης: Με το Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 ανοίγουμε τις δράσεις για την ανάπτυξη του Τουρισμού

«Το Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 θα είναι μία μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης», τόνισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματός του.
Το Φεστιβάλ, με τη συμμετοχή 40 εκθετών από όλη την Ελλάδα και πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων θα φιλοξενηθεί από την Πέμπτη έως την Κυριακή, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας- Θράκης), Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Ε.Ο.Τ., του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΗΑΤΤΑ.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Απρίλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  

NEWSLETTER