ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

24.12.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Με συμβολή του ΕΕΘ οριστική λύση στο πρόβλημα της ηλεκτροδότησης εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων καταστημάτων εστίασης

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή που του ζητήθηκε η συνδρομή του για την επίλυση του ζητήματος της διακοπής ηλεκτροδότησης των εξωτερικών χώρων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πλατείας Αριστοτέλους, ξεκίνησε τις ενέργειες και τις επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, για την επίλυση του προβλήματος.

20.12.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Χριστουγεννιάτικο Brunch με κοινωνικό χαρακτήρα διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο διοργάνωσε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία,  Χριστουγεννιάτικο Brunch φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

10.12.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Εκδήλωση του ΕΕΘ το «Πρόγραμμα Ελλάδα 2.0 - Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία» - Επιβεβαίωση παραμονής της υπηρεσίας Interreg στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση με τίτλο «Το Πρόγραμμα Ελλάδα 2.0 – Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία» διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα η επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΕΘ, με στόχο την ανάδειξη της ενίσχυσης που θα λάβει η Θεσσαλονίκη, ολόκληρη η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και οι επαγγελματίες, μέσα από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

10.12.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ενημέρωση επιχειρηματιών για την πορεία υλοποίησης του OPEN MALL Καλαμαριάς

Ενημερωτική εκδήλωση για την πορεία υλοποίησης του έργου  «ANOIXTO ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» πραγματοποιήσαν, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Καλαμαριάς , την  Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμαριάς.
 

07.12.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Το ΕΕΘ συγχαίρει τον Κυριάκο Μερελή για την εκλογή του στη θέση του αντιπροέδρου της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου

Ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Ζορπίδης, και η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης συγχαίρουν το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Ε.Ε.Θ. κ. Κυριάκο Μερελή, για την εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου (Γ) της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής, του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου  (ICC) .

03.12.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Το ΕΕΘ συγχαίρει την κ. Φανή Μπλιούμη για την εκλογή της στο Δ.Σ. της ΕΣΕΕ

Ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Ζορπίδης και η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης συγχαίρουν τον κ. Γιώργο Καρανίκα για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).
Για το ΕΕΘ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, η εκλογή της κ. Φανής Μπλιούμη, προέδρου του τμήματος Επαγγελματιών του Επιμελητηρίου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ.

26.11.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ενημέρωση για το Open Mall Καλαμαριάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου της Καλαμαριάς ενημέρωσε, σε ειδική εκδήλωση, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, με εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), για την πρόοδο υλοποίησης του προγράμματος OPEN MALL.

12.11.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Εκδήλωση και βραβεύσεις του ΕΕΘ την Παγκόσμια Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης - «Ασφάλιση μια πράξη αγάπης! Insurance Storytelling!»

Την παγκόσμια ημέρα ιδιωτικής ασφάλισης τίμησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, η επιτροπή Εργασιακών, Νομικών, Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Θεμάτων καθώς και οι εκλεγμένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του οποίου, διοργάνωσαν εκδήλωση με τίτλο «Ασφάλιση μια πράξη αγάπης! Insurance Storytelling!».

05.11.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Οι τακτικές που στρέφονται εναντίον της πόλης και των εισοδημάτων των πολιτών πρέπει να σταματήσουν

Την έντονη δυσαρέσκεια του εκφράζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Ζορπίδης που για ακόμη μια φορά ομάδα πολιτών μέσω προσφυγής στο συμβούλιο της Επικρατείας, επιχειρούν με αίτημα αναστολής εργασιών στον υπό κατασκευή σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης, να εμποδίσουν την ομαλή κατασκευή του έργου.

01.11.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Με παρέμβαση ΕΕΘ παράταση στην παραχώρηση ατελώς πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου πέραν του αναλογούντος στα καταστήματα εστίασης

Μετά από έγκαιρη παρέμβαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, δόθηκε παράταση στη δυνατότητα παραχώρησης ατελώς, πέραν του αναλογούντος και αυτού που προβλέπετε στην άδεια χρήσης, πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, στα καταστήματα εστίασης.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Μάϊος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

NEWSLETTER