ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

09.04.2012

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Συνάντηση του Μιχ. Ζορπίδη με τον Χορστ Ράιχεμπαχ

Με τον επικεφαλής της «Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» Χορστ Ράιχεμπαχ θα συναντηθεί στις 19 Απριλίου στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης της οποίας θα ηγείται ο πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης.

Η συνάντηση εργασίας καθορίστηκε μετά από σχετικό αίτημα του ΕΕΘ, το οποίο θα ενημερώσει τον κ. Ράιχεμαπχ και τους συνεργάτες του όχι μόνο για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, αλλά και για τις ιδιαιτερότητες των οικονομικών δραστηριοτήτων στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Στόχος του Επιμελητηρίου είναι να δημιουργήσει ένα μόνιμο δίαυλο επικοινωνίας με την «Ομάδα Δράσης», που σε αυτή τη φάση ασχολείται με την αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου και την προσαρμογή του κανονιστικού πλαισίου της χώρας στις ευρωπαϊκές επιταγές.

Αξίζει να επισημανθεί η ταχύτητα με την οποία ανταποκρίθηκε η «Ομάδα Δράσης» στο σχετικό αίτημα του ΕΕΘ, κάτι που σημαίνει πως οι Ευρωπαίοι τεχνοκράτες αναγνωρίζουν τη σημασία που έχουν για την οικονομία τόσο οι μικρομεσαίοι και οι επαγγελματίες, όσο και ο βορειοελλαδικός χώρος.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Συνέδριο με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ»

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει συνέδριο στην Ελλάδα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2019  στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, (Αποθήκες Γ & Δ), με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ» (https://www.euandu.eu ).  
21
22
23
24
25

Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Ε.Ε.Θ., τιμά και βραβεύει επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού μας, διοργανώνοντας «Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας», στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Πρόσκληση - Απονομή Αριστείων Επιχειρηματικότητας

26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER