ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

08.09.2016

Newsletter

Ταλαιπωρία και αγωνία μετά τον κατακλυσμό

Δραματική παραμένει η κατάσταση στο δήμο Θερμαϊκού μετά την απίστευτης έκτασης χθεσινή θεομηνία αφού δεν έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα στην παροχή ρεύματος και νερού.
«Είμαστε 37 ώρες χωρίς ρεύμα και νερό», ανέφερε ακροατής στο Ράδιο Θεσσαλονίκη που κατοικεί στην Νέα Μηχανιώνα.
Όπως ήταν λογικό η απάντληση υδάτων από την πυροσβεστική δεν πραγματοποιείται καθώς δόθηκε προτεραιότητα σε έκτακτα περιστατικά όπου κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές.
Στο μεταξύ, την επόμενη μέρα οι κάτοικοι του δήμου Θερμαϊκού προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές που άφησε η πρωτοφανής καταιγίδα στις περιουσίες τους.
 

Σε εξέλιξη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας.

Στις έρευνες συμμετέχουν η Αστυνομία, το Λιμενικό, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Ο σύζυγος της 53χρονης ήταν αυτός που επικοινώνησε το πρωί με το Αστυνομικό Τμήμα Μηχανιώνας, στο οποίο είπε ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν το προηγούμενο βράδυ.

Έκτοτε δεν είχε κάποια άλλη επικοινωνία μαζί της.

Το αυτοκίνητο της 53χρονης βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κεντρικό σημείο της Νέας Μηχανιώνας, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα όλες οι πληγείσες περιοχές.
Πλημμύρες και καταστροφές σημειώθηκαν κυρίως σε Μεσσηνία, Λακωνία και Ηλεία, καθώς και στον δήμο Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER