ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

07.09.2016

Newsletter

Συνεδρίασε το ΔΣ του Επιμελητηρίου μας

Θέματα σχετικά με την παρουσία του Επιμελητηρίου μας στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συζήτησε, μεταξύ άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας, που συνεδρίασε, για πρώτη φορά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές την Δευτέρα.
Στη συνεδρίαση ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για την εκθεσιακή παρουσία των μελών μας στη φιετινή ΔΕΘ, που θα εκτείνεται στα περίπτερα 8, 9 και 13 με συνολικά 43 συμμετοχές.
Τα εγκαίνια τα γίνουν στις 11 το πρωί της Κυριακής, από τον Υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη και τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημ. Μάρδα, παρουσία μελών της κυβέρνησης, εκπροσώπων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων αλλά και των επιμελητηρίων από όλη τη χώρα. Θα ακολουθήσει ημερίδα που διοργανώνει η Επιτροπή τραπεζικών και ασφαλιστικών θεμάτων του ΕΕΘ για τις αθέμιτες πρακτικές που ακολουθούν οι Τράπεζες στην ασφαλιστική αγορά.
Το βράδυ του Σαββάτου το Επιμελητήριο μας θα παραθέσει δείπνο προς τιμή της Ελληνικής Επιχειρηματικής Κοινότητας στο πρώην Κυβερνείο (Παλατάκι), για το οποίο το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων καλύφθηκαν από χορηγία της Τράπεζας Eurobank.
Ο κ. Ζορπίδης ενημέρωσε επίσης τα μέλη του ΔΣ για τις συναντήσεις- συσκέψεις με τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και τον υπουργό Εργασίας Γ. Κατρούγκαλο, στις οποίες μετείχε εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο μας.
Για την πρώτη εξέφρασε την ευχή όλα όσα λέγονται για καλύτερη συνεργασία Κυβέρνησης- Παραγωγικών φορέων να γίνουν πράξη, ενώ για τη δεύτερη σημείωσε ότι στη διάρκεια της οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων επέμειναν στην επιδότηση της εργασίας και όχι της ανεργίας.
Στη συνεδρίαση τέθηκε το θέμα των αλλαγών στη λειτουργία της ΑΕΠΙ για τις οποίες θα υπάρξει σύντομα αναλυτική ενημέρωση.
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     

NEWSLETTER