ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

01.09.2016

Newsletter

Στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα ο Μιχ. Ζορπίδης

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας Μιχάλης Ζορπίδης. Η σύσκεψη πραγματοποιείται ενόψη της επίσκεψης του κ. Τσίπρα το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης. 
Τον πρόεδρο του ΕΕΘ πλαισιώνει ο Α' Αντιπρόεδρος Γιώργος Ηλιάδης. Στη σύσκεψη, που θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου θα συμμετέχουν ακόμη εκπρόσωποι των διοικήσεων των Επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, των Συνδέσμων Βιομηχανιών και Εξαγωγέων, καθώς και της ΔΕΘ.
Ο κ. Ζορπίδης θα επιδώσει στον πρωθυπουργό υπόμνημα με τις θέσεις του Επιμελητηρίου μας, που περιλαμβάνει τόσο τα προβλήματα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων εν γένει, όσο και για τα προβλήματα που μαστίζουν την αγορά της Θεσσαλονίκης. 
Το Επιμελητήριο μας, όπως είπε στη χθεσινή συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής ο κ. Ζορπίδης, συντάσσεται με τις θέσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων για τα θέματα της Ανάπτυξης.
Οι θέσεις αυτές αναλύονται σε έγγραφο της ΚΕΕΕ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ)

Με Κατρούγκαλο
Ο Πρόεδρος μας Μιχάλης Ζορπίδης συμμετείχε στη αντιπροσωπεία της ΚΕΕΕ που συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον υπουργό Εργασίας Γ. Κατρούγκαλο. Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρήχε ο Πρόεδρος μας στη χθεσινή συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής, στη συνάντηση κυριάρχησε η συζήτηση για τη μείωση της ανεργίας, με τους εκπροσώπους της Ένωσης να επιμένουν στην επιδότηση της εργασίας και όχι της ανεργίας, όπως γίνεται σήμερα.
Όλες οι θέσεις της ΚΕΕΕ για τα θέματα απασχόλησης, μαθητείας και ΟΑΕΔ αναλύονται στο υπόμνημα της προς τον Υπουργό Εργασίας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) 

 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Μάϊος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       

NEWSLETTER