ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11.07.2016

Newsletter

Ατζέντα Θεσσαλονίκης: μίνι καύσωνας, με έργα, συνεδριάσεις και απεργίες...

Έντονη ζέστη σε επίπεδα καύσωνα, μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα κυρίως απο την Τρίτη και έπειτα. Η ηλιοφάνεια πάντως, θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο μέχρι και τα τέλη αυτής.
Στην Θεσσαλονίκη, η μέρα θα κυλίσει με ηλιοφάνεια, ασθενείς ανέμους και αρκετή ζέστη προς το μεσημέρι, καθώς ο υδράργυρος θα φτάσει και τους 33 βαθμούς στο κέντρο της πόλης. Καλύτερη η κατάσταση στην παράκτια ζώνη, όπου η θαλάσσια αύρα που θα φυσήξει  το μεσημεράκι, θα δροσίζει αρκετά με την θερμοκρασία εκεί να μην υπερβαίνει τους 31-32 βαθμούς.
Η Δευτέρα, θα ξεκινήσει, θα κυλίσει και θα τελειώσει με ηλιοφάνεια σε όλη την βόρεια χώρα. Προς το μεσημεράκι, λίγες τοπικές συννεφιές θα σχηματιστούν μόνο στα ορεινά, άνευ όμως σημασίας. Εξασθενημένοι οι άνεμοι τόσο σε ξηρά όσο και σε θάλασσα.
Η θερμοκρασία, θα φτάσει τους 34-35 βαθμούς στα πεδινά ηπειρωτικά τμήματα μακριά απο τις ακτές. Στα παράκτια, η θαλάσσια αύρα που θα πνέει μέσα στην ημέρα, δε θα αφήσει τον υδράργυρο να ανέβει πάνω απο τους 32 βαθμούς.

Στάση εργασίας στη ΔΕΗ
Τρίωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 13:00 κήρυξε για σήμερα  Δευτέρα η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, αντιδρώντας στα πλάνα της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίησή της.
 «Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά χρησιμοποιεί διπλή γλώσσα, θέλοντας να περάσει  "εν κρυπτώ", όσα της επιβάλλουν οι δανειστές και οι δήθεν αλληλέγγυοι εταίροι μας.

Έργα στην Περιφερειακή
Σε δυο τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης από σήμερα και όλη την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Oι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016, με τον περιορισμό ότι την Παρασκευή οι εργασίες θα ολοκληρωθούν έως τις 12.00’ το μεσημέρι.

Οδός προς Ασβεστοχώρι
Εργασίες κατασκευής ασφαλτοτάπητα επί της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου, από σήμερα  και για δυο εβδομάδες θα πραγματοποιήσουν συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
στο πλαίσιο της εργολαβίας ετήσιας συντήρησης και έκτακτων επεμβάσεων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας οι εργασίες θα αρχίσουν σήμερα  και θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα επί της Λεωφόρου Παπανικολάου, μεταξύ των οδών Ελύτη και Αγίας Σοφίας, με κατεύθυνση προς το Ασβεστοχώρι και αντίστροφα.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER