ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

14.03.2013

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκπαιδευτική ημερίδα, που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του ΕΕΘ (Αριστοτέλους 27), θα διαρκέσει από τη 1.30 το μεσημέρι μέχρι τις 6.30 το απόγευμα και θα έχει ως θέμα «16 σύγχρονοι πρωτοποριακοί τρόποι εξεύρεσης ιδανικών πελατών και σύστημα εργασίας – Στρατηγική  αποτελεσματικής αρχειοθέτησης υποψηφίων πελατών και personal visibility marketing strategy».

Το Επιμελητήριο διοργανώνει τα σεμινάρια και τη συγκεκριμένη ημερίδα γνωρίζοντας ότι η εξεύρεση πελατών δεν έπαψε  ποτέ να είναι η κυρίαρχη πρόκληση ενός ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Στην σημερινή οικονομική συγκυρία δεν φτάνει μόνο να έχουμε αρκετούς υποψήφιους πελάτες αλλά  πρέπει και αυτοί να έχουν την δυνατότητα να επενδύσουν σε μια ασφάλιση.

Τα επιμέρους ζητήματα που θα αναπτυχθούν στην ημερίδα είναι τα ακόλουθα:

Πόσους «ακριβώς» υποψήφιους πελάτες  χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τουςοικονομικούς μας στόχους και πως θα τους ανακαλύψουμε;

Με ποιά στρατηγική μπορούμε να αξιοποιήσουμε το Internet και ειδικά τα social media για να έχουμε πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό υποψηφίων πελατών και ειδικά επιχειρηματιών και πώς θα χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένα εργαλεία του διαδικτύου για να διαφοροποιηθούμε σημαντικά από τον ανταγωνισμό;

Πως θα αρχειοθετήσουμε και  θα διατηρήσουμε με «ξεχωριστό» τρόπο, αξιοποιώντας την τεχνολογία,την επαφή με τον υποψήφιο που δεν έκλεισε, ώστε να είμαστε οι πρώτοι που θα θυμηθεί όταν η οικονομία επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Σημειώνεται ότι στην ημερίδα θα μιλήσουν στελέχη Του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικών Σπουδών (Ι.ΧΟ.Σ.). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης http://www.eeth.gr .

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER