ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

26.05.2016

Newsletter

Εγκαινιάζεται απόψε το "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016"

Με πυροτεχνήματα και επίδειξη δεξιοτεχνίες από φουσκωτά σκάφη, αλλά και με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ανοίγει απόψε τις πύλες του το "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016" στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Η Τελετή των Εγκαινίων θα αρχίσει στις 6.30 το απόγευμα, με εμφάνιση χορωδιών και μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων της Θεσσαλονίκης. Θα ακολυθήσει σύντομο τυπικό χαιρετισμών από τους διοργανωτές και τους υποστηρικτές προκειμένου να αρχίσει η λειτουργία των 40 περιπτέρων των εκθετών.
Θα ακολουθήσει πρόγραμμα Stand Up Comedy και Disco Party στην κεντρική σκηνή. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)
«Το Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 θα είναι μία μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης», τόνισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Στόχος του, όπως είπε ο κ. Μιχάλης Ζορπίδης είναι να καθιερωθεί μία γιορτή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της, για να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που μπορούν να απολαύσουν όχι μόνο στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της ΚΕΕΕ και του ΗΑΤΤΑ. Tο "Welcome Coctail"
Παρουσία πολλών εκθετών, εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης, Δημοσιογράφων και μελών του ΔΣ του Επιμελητηρίου μας έγινε χτες το βράδυ το "Καλωσόρισμα" για το "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016", στο μπαρ "Μιστράλ" της Καλαμαριάς.

Άτομα που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εμπλέκονται στη διοργάνωση είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συζητήσουν σε χαλαρό κλίμα στον όμορφο χώρο, τον οποίο διέθεσε δωρεάν ο ιδιοκτήτης του για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο Πρέοδρος μας Μιχάλης Ζορπίδης, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ και Β' Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης και τα μέλη αυτής Ελένη Φύκα (Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλονίκης), Στάθης Παντελίδης και Λευτέρης Αλεξανδρίδης (μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου μας). 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER