ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13.05.2016

Newsletter

Δείτε την αφίσα του "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016"

Με την ευχή το όμορφο αυτό γραφιστικό να φτάσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες σε κάθε γωνιά της Μακεδονίας, η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 άρχισε σήμερα τη διανομή της αφίσας της διοργάνωσης αλλά και την προώθηση του διαφημιστικού υλικού στο Διαδίκτυο.
 
Η αφίσα παρουσιάζει σε περίοπτη θέση το σύμβολο της Θεσσαλονίκης, το Λευκό Πύργο πλαισιωμένο από ανέμελα πρόσωπα χαμογελαστά, ενώ διακριτικά υπάρχει και το αεροπλάνο, ως υπενθύμιση της αίσθησης του ταξιδιού, της απόδρασης.
 
Με τον τρόπο αυτό παρουσιάζεται η διοργάνωση, μία από τις σημαντικότερες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26-29 Μαΐου, στη Νέα Παραλία, στο χώρο μεταξύ του Βασιλικού Θεάτρου και του ξενοδοχείου "Μακεδονία Παλάς".
 
Το "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016" θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του του Υπουργείου Τουρισμού,  του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών/ Υφυπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Σ' αυτό επιχειρήσεις αλλά και φορείς θα παρουσιάσουν ουσιαστικά τους λόγους για τους οποίους ένα ταξίδι στην περιοχή μας πραγματικά αξίζει τον κόπο... Ωστόσο, θα υπάρχει και λαμπρό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με καλλιτεχνικά δρώμενα, συναυλίες και παραστάσεις, που θα μετατρέψουν το Φεστιβάλ σε μία λαμπρή κοσμική και ψυχαγωγική εκδήλωση.
 
Στόχος του είναι να αναδειχθεί η Θεσσαλονίκη ως τουριστικός προορισμός με την έννοια της συνδυαστικής δυνατότητας που διαθέτει για όλη την Κεντρική Μακεδονία. Ο Ενιαίος Τουριστικός Χώρος της Μακεδονίας, με κέντρο τη Θεσσαλονίκη πρέπει να τονωθεί και προβληθεί ως τέτοιος! Γιατί υπάρχει ενιαίος χώρος που περιλαμβάνει από τις ακτές της Χαλκιδικής και τα θερμαλιστικά κέντρα των Σερρών μέχρι τον Όλυμπο, τους αρχαιολογικούς χώρους της Βεργίνας, της Πέλλας και του Δίου αλλά και το Άγιο Όρος αλλά και τόσα ακόμη σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.
 
Παράλληλα, με τη διοργάνωση γίνεται πράξη η συνέργεια ανάμεσα στους φορείς, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα του ΕΕΘ. Στην Οργανωτική Επιτροπή συμμετέχουν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και άλλων φορέων. Γιατί μόνο μέσα από την ειλικρινή συνεργασία και χωρίς διάθεση για καπελώματα και ηγεμονισμούς θα πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, που είναι η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης και της περιοχής σε σημαντικό τουριστικό προορισμό, καθώς μόνο έτσι θα πετύχουμε την Οικονομική Ανάπτυξη.
ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      

NEWSLETTER