ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

11.05.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Λαμπρό προετοιμάζεται να είναι το Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 του ΕΕΘΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαμπρό προετοιμάζεται να είναι
το Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 του ΕΕΘ
Θέματα σχετικά με τη διοργάνωση αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις εξέτασε, στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οργανωτική Επιτροπή του "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016", που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, στην οποία εκπροσωπούνται εκτός από το ΔΣ του Επιμελητηρίου μας και της Αναπτυξιακής του εταιρίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και άλλοι φορείς, παρουσίασαν προτάσεις για το συναυλιακό και ψυχαγωγικό παράλληλο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, (το οποίο προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα λαμπρό) όπως και άλλα θέματα της διοργάνωσης (περίπτερα, συμμετοχές, διαμόρφωση χώρου, αδειοδοτήσεις κλπ).
Το "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016" θα πραγματοποιηθεί στις 26-29 Μαΐου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο χώρο ανάμεσα στο Βασιλικό Θέατρο και το ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλάς".

Το ΕΕΘ έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους φορείς αλλά και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας να δώσουν το δικό τους "παρών" στο Φεστιβάλ, προκειμένου να συμβάλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης, κάτι που θα σημάνει και την ενίσχυση των προσπαθειών για την αναβάθμιση της Κεντρικής Μακεδονίας ως σημαντικού τουριστικού προορισμού.
"Στο Φεστιβάλ Τουρισμού θα παρουσιάσουμε τις προοπτικές που υπάρχουν στις θεματικές του Σχολικού Τουρισμού, του προσκυνηματικού- θρησκευτικού Τουρισμού, του Δρόμου του Κρασιού, το Ιαματικού- Θερμαλιστικού και άλλων που μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο στην περιοχή μας", τόνισε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ και Β' Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης και συμπλήρωσε: "η οργανωτική μας επιτροπή εργάζεται σκληρά για να παρουσιάσει μία όμορφη και ουσιώδη διοργάνωση για την πόλη. Τόσο η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ελένη Φύκα, όπως και αυτός του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Σπύρος Πέγκας, όσο και οι δικοί μας Επιμελητηριακοί Στάθης Παντελίδης και Λευτέρης Αλεξανδρίδη δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάτι που αποδεικνύει ότι όταν οι φορείς θέλουν ασφαλώς και μπορούν να συνεργαστούν και να ξεπεράσουν τις μικρότητες. Άλλωστε μόνο μέσα από τις συνέργιες θα πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους".

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Δεκέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Ημερίδα για τον αντικαπνιστικό νόμο: "Το τσιγάρο... γίνεται καπνός"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον αντικαπνιστικό νόμο την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα "Θεσσαλονίκη" του ΕΕΘ (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος)
12

Ημερίδα με τίτλο "Η Καινοτομία στις Μεταφορές: Κύριες τάσεις και αναδυόμενες ευκαιρίες"

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

NEWSLETTER