ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11.05.2016

Newsletter

Προετοιμάζεται το "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016"

Θέματα σχετικά με τη διοργάνωση αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις εξέτασε, στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οργανωτική Επιτροπή του "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016", που διρογανώνει το Επιμελητήριο μας.

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, στην οποία εκπροσωπούνται εκτός από το ΔΣ του Επιμελητηρίου μας και της Αναπτυξιακής του εταιρίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και άλλοι φορείς, παρουσίασαν προτάσεις για το συναυλιακό και ψυχαγωγικό παράλληλο πρόγραμμα του Φεστιβά, (το οποίο προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα λαμπρό) όπως και άλλα θέματα της διοργάνωσης (περίπτερα, συμμετοχές, διαμόρφωση χώρου, αδειοδοτήσεις κλπ).

Το "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016" θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο χώρο ανάμεσα στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και το ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλάς".

Το Επιμελητήριο μας έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους φορείς αλλά και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας να δώσουν το δικό τους "παρών" στο Φεστιβάλ, προκειμένου να συμβάλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης, κάτι που θα σημάνει και την ενίσχυση των προσπαθειών για την αναβάθμιση της Κεντρικής Μακεδονίας ως σημαντικού τουριστικού προορισμού.
Στο Φεστιβάλ Τουρισμού θα παρουσιαστούν οι προοπτικές που υπάρχουν στις θεματικές του Σχολικού Τουρισμού, του προσκυνηματικού- θρησκευτικού Τουρισμού, του Δρόμου του Κρασιού, το Ιαματικού- Θερμαλιστικού και άλλων που μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο στην περιοχή μας.
"Η οργανωτική μας επιτροπή εργάζεται σκληρά για να παρουσιάσει μία όμορφη και ουσιώδη διοργάνωση για την πόλη. Τόσο η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ελένη Φύκα, όπως και αυτός του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Σπύρος Πέγκας, όσο και οι δικοί μας Επιμελητηριακοί Στάθης Παντελίδης και Λευτέρης Αλεξανδρίδη δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάτι που αποδεικνύει ότι όταν οι φορείς θέλουν ασφαλώς και μπορούν να συνεργαστούν και να ξεπεράσουν τις μικρότητες. Άλλωστε μόνο μέσα από τις συνέργιες θα πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους", δήλωσε μετά τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ και Β΄Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Θεοτόκης Κλεόβουλος.

 
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER