ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20.04.2016

Newsletter

Πυρετός προετοιμασίας για το "Φεστιβάλ Τουρισμού"

Συνεδρίασε χτες, για πρώτη φορά με τη διευρυμένη της σύνθεση, η Οργανωτική Επιτροπή του "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016", προκειμένου να βάλει τις κατευθυντήριες γραμμές για θέματα της διοργάνωσης αλλά και να καθορίσει τους τρόπους με τους οποίους θα προχωρήσει η συνεργασία ανάμεσα στους φορείς.

«Στόχος του Φεστιβάλ είναι να αναδειχθεί η Θεσσαλονίκη ως τουριστικός προορισμός. Στο Φεστιβάλ θα δοθεί η ευκαιρία σε επιχειρήσεις της πόλης και της ευρύτερης περιοχής να προβάλουν τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες τους στο κοινό. Έχω πει πολλές φορές ότι για τον Τουρισμό θα πρέπει όλοι μας, με πνεύμα συνεργασίας και χωρίς διάθεση ηγεμονισμού να πράττουμε και όχι απλώς να συζητούμε. Με το «Φεστιβάλ Τουρισμού» το Επιμελητήριο μας πράττει . Πιστεύουμε ότι με τέτοιες διοργανώσεις δημιουργούμε εκείνα τα γεγονότα τα οποία αποζητά ο πολίτης προκειμένου να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή», τόνισε ο Πρόεδρος μας Μιχάλης Ζορπίδης.

Ο Υπεύθυνος της Οργανωτικής Επιτροπής και Β’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης, σημείωσε ότι ακόμη και αυτό το οργανωτικό σχήμα, στο οποίο συμμετέχουν εκπρόσωποι πολλών φορέων της Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα μοντέλο για τη συνεργασία στην πόλη. «Συμμετέχουν όλοι οι φορείς, η Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Διεθνές Πανεπιστήμιο, το Γραφείο Διπλωματίας Πόλεων, το Γραφείο Διοργάνωσης Συνεδρίων και τόσοι άλλοι. Θα δουλέψουμε μαζί γιατί αυτό που λείπει από την πόλη είναι η ειλικρινής διάθεση συνεργασίας και κοινής πορείας προς τον κοινό στόχο». 

Το «Φεστιβάλ Τουρισμού», που διοργανώνει το Επιμελητήριο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης στις 26-29 Μαΐου, έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών/ Υφυπουργείου Μακεδονίας- Θράκης , της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER