ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

07.02.2012

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Νέο «κτύπημα» στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Τέλος δεν έχουν τα «κτυπήματα» που δέχονται οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες από την τρόικα και την κυβέρνηση που επιμένει να συμφωνεί μαζί της σε όλα. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών σε 60 μηνιαίες δόσεις με ελάχιστη καταβολή τα 100 ευρώ, η κυβέρνηση κατ’ απαίτηση της τρόικας παίρνει πίσω τη ρύθμιση και «κατεβάζει» τις δόσεις σε 24!

Σε μια περίοδο που η αγορά αργοπεθαίνει και οι επαγγελματίες αγωνίζονται καθημερινά για να σταθούν απλώς όρθιοι, η κυβέρνηση τους «εκτελεί» μέσω της φορολογίας. Δε φτάνουν τα απανωτά «χαράτσια» τώρα αποσύρει μια ρύθμιση που πραγματικά μπορούσε να βοηθήσει όσους χρωστούν να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους και ταυτόχρονα να στηρίξουν τα δημόσια ταμεία.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης καλεί την κυβέρνηση να απορρίψει τους παραλογισμούς και να υιοθετήσει ρεαλιστικές ρυθμίσεις που βοηθούν στην επίλυση και όχι στη γιγάντωση των προβλημάτων. Διότι οι μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες επειδή δεν θα μπορούν να τακτοποιήσουν τις παλαιότερες οφειλές τους θα δημιουργήσουν και νέες τροφοδοτώντας έναν φαύλο κύκλο που δεν ευνοεί κανέναν. 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Συνέδριο με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ»

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει συνέδριο στην Ελλάδα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2019  στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, (Αποθήκες Γ & Δ), με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ» (https://www.euandu.eu ).  
21
22
23
24
25

Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Ε.Ε.Θ., τιμά και βραβεύει επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού μας, διοργανώνοντας «Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας», στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Πρόσκληση - Απονομή Αριστείων Επιχειρηματικότητας

26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER