ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

03.07.2012

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΕΕΘ και της «Αναπηρία Σήμερα»

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Αναπηρία Σήμερα». Στόχος είναι η διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου συνεργασίας για την τόνωση και ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας μέσω συνεργιών.
 
Προς τούτο οι δύο πλευρές, που στην υπογραφή του Μνημονίου εκπροσωπήθηκαν από τους προέδρους Μιχάλη Ζορπίδη και Φώτη Μπίμπαση αντιστοίχως, συμφώνησαν να συνεργαστούν στην οργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων κατάρτισης, καθώς επίσης και να συμμετέχουν σε συγχρηματοδοτούμενα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.
 
Σε δήλωσή του μετά την υπογραφή ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης σημείωσε ότι οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης δείχνουν με κάθε ευκαιρία τη συμπαράστασή τους στα άτομα με αναπηρία, ενώ η διοίκηση του ΕΕΘ πιστεύει πως στην προσπάθεια για να ξεπεραστεί η κρίση και να υπάρξει δεν περισσεύει κανείς. Αντίθετα –όπως σημειώνει ο ίδιος- η πάσης φύσεως συνεργασίες από τις οποίες μπορούν να προκύψουν συνέργιες είναι απολύτως αναγκαίες τις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Συνέδριο με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ»

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει συνέδριο στην Ελλάδα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2019  στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, (Αποθήκες Γ & Δ), με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ» (https://www.euandu.eu ).  
21
22
23
24
25

Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Ε.Ε.Θ., τιμά και βραβεύει επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού μας, διοργανώνοντας «Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας», στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Πρόσκληση - Απονομή Αριστείων Επιχειρηματικότητας

26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER