ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

01.03.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Σύσκεψη Φορέων της Θεσσαλονίκης με σκοπό να δρομολογηθούν μέτρα για να ανάπτυξη του Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, συγκαλεί αύριο Τετάρτη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.Θεσσαλονίκη, 1 Μαρτίου  2016
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σύσκεψη Φορέων της Θεσσαλονίκης με σκοπό να δρομολογηθούν μέτρα για να ανάπτυξη του Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, συγκαλεί αύριο Τετάρτη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. Μιχάλης Ζορπίδης «το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ως φορέας εκπροσώπησης των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και ως πυλώνας της Αγοράς και της Ιδιωτικής Οικονομίας της Πατρίδας μας, ανησυχεί βαθύτατα για την πορεία της τουριστικής κίνησης στη Θεσσαλονίκη».
Κατά τον κ. Ζορπίδη, «με σωστή ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης, προσεκτική μελέτη του περιβάλλοντος και αναζήτηση διεθνών καλών πρακτικών μπορούμε να αναστρέψουμε τη σημερινή κατάσταση και να βελτιώσουμε σημαντικά το τουριστικό προφίλ της πόλης και της ευρύτερης περιοχής».
«Ωστόσο, για την οποιαδήποτε πρόοδο αποτελεί κατά την άποψη μας άκρως απαραίτητη προϋπόθεση η συναντίληψη, ο συντονισμός και συνεργασία μεταξύ των φορέων της πόλης μας. Πιστεύουμε ότι «Μαζί Μπορούμε» να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Τουρισμό στη Θεσσαλονίκη.
Για το λόγο αυτό ζητούμε τη συνδρομή, τις ιδέες, θέσεις και τις προτάσεις των φορέων της Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό συγκαλέσαμε τη Σύσκεψη Φορέων», τόνισε ο κ. Ζορπίδης.
Στην πρόσκληση του ΕΕΘ ανταποκρίθηκαν και θα συμμετέχουν οι σημαντικότεροι φορείς της περιοχής μας (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμος Θεσσαλονίκης, Εμπορικός Σύλλογος, Thessaloniki Convention Center, Οργανισμός Λιμένος, Αερολιμενάρχης «Μακεδονία», Ενώσεις Τουριστικών Πρακτόρων και Τουρ. Γραφείων,  Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού του Υπουργείου Οικονομίας κλπ).
Η Σύσκεψη Φορέων θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη και ώρα 1 μ.μ. στην Αίθουσα Συσκέψεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER