ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοινώσεις

24.02.2016

Ανακοινώσεις

Επιχειρηματική Αποστολή και Επιχειρηματικό Συνέδριο στην Βοσνία & Ερζεγοβίνη υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Δ. Μάρδα

 
 
 
Επιχειρηματική Αποστολή και Επιχειρηματικό Συνέδριο στην Βοσνία & Ερζεγοβίνη υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Δ. Μάρδα, στο πλαίσιο της συνάντησης των Συμπροέδρων της Μεικτής Διϋπουργικής Επιτροπής, (Σεράγεβο, 16-17 Μαρτίου 2016).
   
Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, συναντώνται στο Σεράγεβο μεταξύ 16-17 Μαρτίου 2016, οι Συμπρόεδροι της Μεικτής Διϋπουργικής Επιτροπής Οικονομικής και Τεχνολογικής Συνεργασίας Ελλάδος-Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.
 
Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αποστολής, Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας, θα ηγηθεί ταυτόχρονα αντιπροσωπευτικής Επιχειρηματικής Αποστολής από τους κλάδους της οικονομίας που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τις θετικότερες προοπτικές για ανάπτυξη δραστηριοτήτων και ενίσχυση συνεργασιών στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη, όπως:
-τρόφιμα και ποτά
-κατασκευές, έργα υποδομής, δομικά υλικά, ξυλεία-έπιπλα
-τουρισμός
-ενέργεια (μεταφορά, δίκτυα, ΑΠΕ), διαχείριση υδάτων/αποβλήτων
 
Επίσης, θα διοργανωθεί Οικονομικό και Επιχειρηματικό Συνέδριο (Business Forum) και θα προγραμματισθούν στοχευμένες συναντήσεις (Β2Β) Ελλήνων και Βοσνίων επιχειρηματιών.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικώς τα μέλη σας, τα οποία σε περίπτωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να επιστρέψουν συμπληρωμένη την συνημμένη αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση sbb@mfa.gr μέχρι και την 26η Φεβρουαρίου 2016.
 
Λεπτομέρειες για το Επιχειρηματικό Συνέδριο και τις επιχειρηματικές συναντήσεις θα αποσταλούν στις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις.
ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9

O Πρόεδρος κος. Μιχάλης Ζορπίδης και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου σας προσκαλούν σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα:

«Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Ποιοι οι δικαιούχοι - πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών»
Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 μ.μ.
Κεντρικός ομιλητής: ο κ. Φώτης Κουρμούσης
Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    

NEWSLETTER