ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

10.12.2015

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
 
Θεσσαλονίκη, 10 Δεκεμβρίου 2015
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου ανάβει
το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους
 
 
 
Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, θα φωτιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης, καθώς τα φετινά Χριστούγεννα Δήμος και Επιμελητήριο συνεργάζονται για τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στο κέντρο της πόλης.
Όπως είπε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, στόχος του Επιμελητηρίου είναι η τόνωση της διάθεσης των Θεσσαλονικέων και των επισκεπτών που βρίσκονται αυτή την περίοδο στο κέντρο της πόλης και επομένως η ενίσχυση της αγοράς μέσω της αύξησης της κατανάλωσης. «Σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης η περίοδος των Χριστουγέννων είναι διαφορετική, πιο φωτεινή, πιο λαμπερή και θέλουμε η Θεσσαλονίκη μας να έχει εορταστικό χρώμα ώστε όλοι να νιώσουμε όσο γίνεται καλύτερα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι το ενδιαφέρον του Επιμελητηρίου εστιάζεται στη στήριξη των επαγγελματιών με όλους τους τρόπους αυτή τη δύσκολη για την αγορά περίοδο.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Πέτρος Λεκάκης σημείωσε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εορταστικών εκδηλώσεων των φετινών Χριστουγέννων διαβουλεύτηκε με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης και κατέληξε να συνεργαστεί με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο με στόχο να δώσει πνοή στην αγορά. «Θέλουμε οι πολίτες και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης να έχουν επιπλέον κίνητρο για να βρεθούν στο κέντρο» επεσήμανε ο κ. Λεκάκης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους παραγωγικούς φορείς προς όφελος της οικονομίας της περιοχής.   
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

NEWSLETTER