ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοινώσεις

04.11.2015

Ανακοινώσεις

5ο THESSALONIKI FOOD FESTIVAL

“   5ο THESSALONIKI FOOD FESTIVAL
 
 
Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει και φέτος το  Thessaloniki food festival με διάφορες δράσεις το Νοέμβριο και  το Δεκέμβριο .
Ένας από τους  στόχους των δράσεων αυτών είναι να αναδειχθεί η γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα  έτσι ώστε η Θεσσαλονίκη να αποτελεί πλέον και γαστρονομικό προορισμό .
 
Ζητούμε λοιπόν  τη συμμετοχή σας, για να υλοποιήσουμε το φετινό Thessaloniki Food festival τόσο για την προβολή της πόλης ,όσο και για την τόνωση του κλάδου των επαγγελματιών που εμπλέκονται με το τουριστικό προϊόν.
Προγραμματίζουμε , μετά την πετυχημένη διοργάνωση των τελευταίων δύο χρόνων , τη “Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Δημαρχείο” το Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Νοεμβρίου, από τις 11.00 μέχρι τις 17.00.
 
Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν συνεταιρισμοί τοπικών προϊόντων, ζαχαροπλαστεία, εμπορικά καταστήματα τροφίμων, παραγωγοί και γενικότερα επαγγελματίες και φορείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων.  
 
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα σας παρέχει το χώρο, μια μεγάλη ροτόντα με άσπρο τραπεζομάντιλο για την έκθεση, την προβολή (γευστικές δοκιμές), και πώληση, εφ όσον θέλετε,  των προϊόντων σας, και τη δυνατότητα να τοποθετήσετε το διαφημιστικό σας banner.
Επίσης την προβολή της εκδήλωσης με έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό, ώστε να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή προσέλευση του κοινού.
Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να διαθέτουν ταμιακή μηχανή ή να εκδίδουν οποιοδήποτε άλλο νόμιμο παραστατικό κατά την πώληση των προϊόντων τους.
 
Παρακαλώ επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας στην εκδήλωση το συντομότερο δυνατόν, καθώς η ζήτηση είναι αυξημένη και ο αριθμός των τραπεζιών περιορισμένος. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
 
                                                                              Με εκτίμηση,
 
 
 
                                                                              
                                                                        Για το  Τμήμα Τουρισμού
 
                                                                                Λίλιαν Σαμαρά
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ε. ΣΑΜΑΡΑ
ΤΗΛ. : 2313318215
E-MAIL: [email protected]

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Φεβρουάριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
       

NEWSLETTER