ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενημέρωση-Πληροφόρηση

23.06.2015

Ενημέρωση-Πληροφόρηση

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΜΗΣΑνακοίνωση-κάλεσμα προς ιδιοκτήτες καταστημάτων
σχετικά με έργα Μετρό Καλαμαριάς
 
 
Αγαπητέ ιδιοκτήτη,
Όπως αντιλαμβάνεσαι με τα νέα  μέτρα κυκλοφορίας λόγω της κατασκευής του σταθμού Μετρό στο κέντρο Καλαμαριάς, αλλάζουν πολλά στην οδό Μεταμορφώσεως.
  • Η διασταύρωση Μεταμορφώσεως-Πόντου κλείνει για τουλάχιστον 2 χρόνια.
  • Η κυκλοφορία αυτοκινήτων στην Πόντου περιορίζεται στην μία λωρίδα.
Όλα αυτά θα έχουν σαν αποτέλεσμα, την δραστική μείωση της κίνησης στον κεντρικό άξονα της Αγοράς Καλαμαριάς.
Σε ανάλογες περιπτώσεις, (Μετρό Θεσσαλονίκης & Αθηνών),  η αγοραστική κίνηση μειώθηκε ως 80% σε περιπτώσεις καταστημάτων που τοποθετήθηκαν λαμαρίνες μπροστά τους και το λιγότερο  40 % σε καταστήματα οδών με περιορισμένη κίνηση.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς βρίσκεται στην διαδικασία, συλλογής δικαστικών αποφάσεων  του παρελθόντος που είχαν αποτέλεσμα την μείωση των ενοικίων καταστημάτων, λόγω των έργων του Μετρό. Ο σκοπός είναι η νομική υποστήριξη των μελών του, σε περιπτώσεις που ζητηθεί δικαστικά μείωση ενοικίου.
Όλοι γνωρίζουμε όμως, ότι ο χειρότερος εξωδικαστικός συμβιβασμός ισούται πολλές φορές με την καλύτερη δικαστική απόφαση.
Σας καλούμε λοιπόν δια της παρούσης επιστολής, όπως σε συνεννόηση με τον ενοικιαστή σας να βρείτε την λύση που και εσάς δεν απομειώνει εισοδηματικά και τον ίδιο δεν καταστρέφει επαγγελματικά.
Άλλωστε όπως θα σκεφτείτε και εσείς πολύ λογικά, αυτό το χρονικό διάστημα κανένας σώφρων επαγγελματίας δεν θα άνοιγε επιχείρηση στην αγορά μας. Από το να έχετε ένα άδειο κατάστημα για όσο χρόνο διαρκούν τα έργα, βοηθήστε τον ενοικιαστή σας να κρατήσει την επιχείρησή του.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER