ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

07.05.2015

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Δεκάδες επαγγελματίες και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης στην εκδήλωση του ΕΕΘ στο Ωραιόκαστρο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
 
Θεσσαλονίκη, 7 Μαΐου  2015
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
Δεκάδες επαγγελματίες και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης
στην εκδήλωση του ΕΕΘ στο Ωραιόκαστρο
 
 
 
Δεκάδες επιχειρηματίες, αλλά και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης –τόσο της διοίκησης, όσο και της αντιπολίτευσης του δήμου- παρακολούθησαν το απόγευμα της Τετάρτης, στην αίθουσα «Παύλος Μελάς» του δήμου Ωραιοκάστρου την ενημερωτική εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου.
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης σημείωσε ότι την περίοδο της κρίσης η ανάγκη στήριξης των επαγγελματιών και της τοπικής αγοράς είναι μεγαλύτερη από ποτέ και έθεσε τα στελέχη και τo μηχανισμό του Επιμελητηρίου στη διάθεση των τοπικών φορέων για συνδρομή στις ιδέες και στις πρωτοβουλίες τους. Όπως υπογράμμισε οι επαγγελματίες ως άνθρωποι της πράξης ενδιαφέρονται για αποτελέσματα και μάλιστα γρήγορα και κάλεσε τον Εμπορικό Σύλλογο να καταγράψει τα πρακτικά προβλήματα που δυσκολεύουν τη λειτουργία της αγοράς (έλλειψη πάρκινγκ κ.λπ.) και να πιέσει το δήμο να τα επιλύσει, κάτι για το οποίο η τοπική δημοτική αρχή έχει δεσμευθεί. 
Για το «νέο Επιμελητήριο» μίλησε στην εκδήλωση ο β΄ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι επισκεπτόμενοι το επιμελητήριο οι επαγγελματίες  μπορούν να λύσουν εύκολα πολλά πρακτικά θέματα στην καθημερινότητα τους, αλλά και να ενημερωθούν υπεύθυνα για θέματα φορολογικά, ασφαλιστικά και κοινοτικών προγραμμάτων.
Για τις τρεις αυτές ενότητες στην εκδήλωση του Ωραιοκάστρου μίλησαν οι συνεργάτες του ΕΕΘ Γιάννης Δόβελος (φορολογικά) και Γιάννης Σωπασής (ασφαλιστικά), ενώ ο διευθυντής της Αναπτυξιακής εταιρίας του ΕΕΘ Παύλος Καζαντζίδης αναφέρθηκε στις χρηματοδοτικές δυνατότητες των επαγγελματιών μέσω των κοινοτικών προγραμμάτων και του ΕΣΠΑ.
 
Λεζάντα:
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στην αίθουσα «Παύλος Μελάς». Στο πάνελ (από αριστερά): Κλεόβουλος Θεοτόκης (β΄ αντιπρόεδρος ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης (πρόεδρος ΕΕΘ), Γιάννης Δόβελος (φοροτεχνικός).
 

 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER