ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

15.01.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

"Επιχειρώ με Ασφάλεια" και στο Λαγκαδά (Video)

Στο Λαγαδά ταξίδεψε την Παρασκευή το "Επιχειρώ με Ασφάλεια"!

Τα δωρεάν  γρήγορα τεστ αντιγόνου (rapid tests), μετά από αίτημα του Δήμου Λαγκαδά, έγιναν σε επαγγελματίες και  εμπόρους της περιοχής. Τα γρήγορα τεστ πραγματοποιούνται στο πλαίσιο δράσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς τα μέλη του, σε συνεργασία  με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Εμπορικό Σύλλογο Λαγκαδά. Τα τεστ διενεργούνται στη διαμορφωμένη για τις ανάγκες,  αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά.

Σε δηλώσεις τους ο  Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορμπίδης τόνισε πως η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των εξορμήσεων που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο για τα μέλη του για την πραγματοποίηση rapid tests, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του δήμου για τη διενέργεια των γρήγορων τεστ στους επαγγελματίες της περιοχής. «Με τη διενέργεια των rapid tests, θωρακίζουμε όσο γίνεται περισσότερο τους συνδημότες μας» επισήμανε ο κ. Ταχματζίδης.  

Σημαντική δράση που θωρακίζει τους επαγγελματίες του Λαγκαδά και προσφέρει εχέγγυα στους καταναλωτές ότι μπορούν ψωνίσουν με ασφάλεια, όποτε ανοίξουν τα καταστήματα υπογράμμισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαγκαδά Σταύρος Βαρβαρίδης.

Στο περιθώριο της δράσης ο κ. Ζορπίδης, πλαισιωμένος από την Α' Αντιπρόεδρο Χρύσα Γεωργιάδου- Γρανούζη και τον Γενικό Γραμματέα Κλεόβουλο Θεοτόκη είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαγκαδά, με τον οποίο ανέλυσαν τις δυνατότητες σνεργασίας των φορέων τους πρς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Παρόντες στη δράση ήταν το μέλος της ΔΕ Κυριάκος Μερελής και τα μέλη του ΔΣ του ΕΕΘ Ηρακλής Ρόντζης και Σταύρος Μπάσιας.

Δείτε το βίντεο

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Απρίλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  

NEWSLETTER