ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

16.10.2020

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Σύσκεψη Επιτροπής Συλλόγων με τον Εμπορικό Σύλλ. Ευόσμου (Βίντεο)

Με βασικό θέμα την καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου - Κορδελιού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου συνάντηση εργασίας ανάμεσα σε εκπροσώπους των δύο φορέων.

Από την πλευρά του Ε.Ε.Θ. συμμετείχαν τα μέλη της Επιτροπής Στήριξης Σω,ατείων και Επαγγελματικών Συλλόγων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Σάββα Κεσίδη. Από τον δεύτερο φορέα συμμετείχαν τα μέλη του προεδρείου του, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και μέλος του ΔΣ του ΕΕΘ και Πρόεδρος Επιτροπής του.

Στη συνάντηση, που έγινε μέσα σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας, συζητήθηκαν οι τρόποι με  τους οποίους οι δύο φορείς μπορούν να αναπτύξουν κοινές δράσεις και κυρίως πως το Επιμελητήριο μπορεί να ενισχύσει τη δραστηριότητα του Εμπορικού Συλλόγοιυ, τόσο υλικά όσο και ηθικά, καθώς διαθέτει τεχνογνωσία, συσσωρευμένη εμπειρία αλλά και το κατάλληλο προσωπικό και τις υπηρεσιακές δομές.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Κεσίδης, το ΕΕΘ επιδιώκει τη διαρκή συνεργασία του με τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους γιατί αποτελεί βασική του προτεραιότητα να βρίσκεται κοντά στους συναδέλφους και να επιδιώκει με κάθε τρόπο να βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων τους.

Από την πλευρά του, ο κ. Βασιλειάδης ευχαρίστησε την Επιτροπή για τη συνάντηση και σημείωσε πως αυτή η στήριξη, την οποία το ΕΕΘ προσφέρει απλόχερα, είναι εξαιρετικά πολύτιμη για τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου - Κορδελιού.

Δείτε εδώ το βίντεοΗμερολόγιο εκδηλώσεων

Απρίλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  

NEWSLETTER