ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

03.06.2020

Newsletter

Το ΕΕΘ απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των μελών του!

Δόβελος και Σωπασής απαντούν και συμβουλεύουν τα μέλη μας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, πιστό στην αποστολή του για την υποστήριξη και υποβοήθηση των μελών του, εφαρμόζει νέους τρόπους για την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση τους, στη σημερινή δύσκολη εποχή.
Οι γνωστοί για την εγκυρότητα τους επιστημονικοί συνεργάτες του Ε.Ε.Θ. Γιάννης Δόβελος (Οικονομολόγος- Φοροτεχνκός Α’ Τάξης) και Γιάννης Σωπασής (Οικονομολόγος- Νομικός, τ. Γεν. Διευθυντή ΙΚΑ) απαντούν αμέσως και με ακρίβεια σε κάθε απορία μέλους του ΕΕΘ που αφορά φορολογικό, ασφαλιστικό, εργασιακό ή νομικό θέμα.

Πρόκειται για μία πολύτιμη υπηρεσία που παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Ιδίως στις ημέρες της καραντίνας βρέθηκαν στο πλευρό των επαγγελματιών και απάντησαν σε εκατοντάδες τηλεφωνήματα με απορίες για τις αποφάσεις της κυβέρνησης, τις απαγορεύσεις και τα μέτρα στήριξης.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη οι δύο συνεργάτες βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του ισογείου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να απαντούν τηλεφωνικώς ή διαδικτυακώς στις ερωτήσεις των μελών αλλά και να τα συναντούν δια ζώσης, με ραντεβού στο τηλέφωνο 2310-227390.

Όπως έχει διαπιστωθεί, πολλοί έχουν απορίες και ζητούν διευκρινίσεις για τα όσα έχει αποφασίσει η κυβέρνηση σχετικά με τους Κ.Α.Δ. που έχουν ενταχθεί, τις διαδικασίες που απαιτούνται αλλά και τα προβλεπόμενα από τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Από τις αρχές Μαρτίου οπότε άρχισε η νέα υπηρεσία πληροφόρησης, υπολογίζεται ότι περίπου 20-30 μέλη του ΕΕΘ επικοινωνούν με την Ομάδα Υποστήριξης και λαμβάνουν διευκρινίσεις, συμβουλές και πληροφορίες για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Παράλληλα, το Ε.Ε.Θ. υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η δωρεάν υπηρεσία της «Ηλεκτρονικής Συμβουλευτικής» στη διεύθυνση http://qamanager.eeth.gr/
στην οποία κάθε μέλος μπορεί να στείλει το ερώτημα του για κάθε νομικό, φορολογικό ή ασφαλιστικό θέμα, το οποίο και απαντάται από τους επιστημονικούς συνεργάτες.

Η Διοικητική Επιτροπή, έχει αποφασίσει να άρει τον περιορισμό της ταμειακής κάλυψης στην πρόσβαση στην υπηρεσία, προκειμένου να διευκολύνει όλα τα μέλη.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER