ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12.03.2020

Newsletter

Έγινε και η 2η συνάντηση με το Επιμελητήριο Μαρακές

Επίσημη πρόσκληση στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Υπηρεσιών τιου Μαρακές να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, απηύθυνε η αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του.
Πρόκειται για το δεύτερο τμήμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Θ. που βρέθηκε στο Μαρόκο, στο πλαίσιο των κινήσεων εξωστρέφειας και ανάπτυξης των διεθνών σχέσεων του Επιμελητηρίου. Το πρώτο τμήμα της αποστολής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μιχάλη Ζορπίδη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου της Περιφέρειας Μαρακές θέματα σχετικά με την συνεργασία ανάμεσα σε επιχειρήσεις- μέλη των δύο χωρών. 
Επεξεργάστηκε μάλιστα και σχέδιο Μνημονίου Συνεργασίας που θα υπογράψουν σύντομα οι δύο πλευρές.
Το δεύτερο τμήμα της αποστολής, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ε.Θ. Κλεόβουλο Θεοτόκη, συζήτησε στην έδρα του Επιμελητηρίου την πιθανότητα επιχειρήσεις από το Μαρόκο να βρεθούν στην 85η Δ.Ε.Θ. αλλά και στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ που διοργανώνει το Επιμελητήριο.
Η αποστολή του ΕΕΘ ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαρακές Γιουσέφ Σεμπάι και από μέλη της διοίκησης του για τους τρόπους με τους οποίους ασκείται η δραστηριότητα του, με τελικό στόχο την στήριξη των επιχειρήσεων- μελών του.
Αναλυτική ενημέρωση έγινε και για τους τρόπους οργάνωσης και λειτουργίας του Επιμελητηρίου Μαρακές, που είναι Περιφερειακό, με 13.000 μέλη και διοικείται από 31μελές Διοικητικό Συμβούλιο.
Στην αποστολή του ΕΕΘ συμμετείχαν ακόμη τα μέλη του ΔΣ Σοφία Μαυρίδου, Φανή Μπλιούμη, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, Νίκος Καλλινικίδης, Σάββας Κεσίδης, Άγγελος Πασαλίδης, Χρήστος Παπαβασιλείου, Ηρακλής Ρόντζης, Λευτέρης Ωραιόπουλος, Νικολέτα Τελιορίδου και Ανδρέας Τερζίδης. 
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER