ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

29.01.2020

Newsletter

Οι βασιλόπιτες των Επιτροπών του ΔΣ του ΕΕΘ

Βασιλόπιττες έκοψαν για πρώτη φορά φέτος οι Επιτροπές του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης!
Την Τετάρτη την βασιλόπιτα της έκοψαν, λίγο πριν την συνεδρίαση τους τα μέλη της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του Επιμελητηρίου μας, καθώς οι παραδόσεις πρέπει να κρατιούνται.

Με τέτοιες μικρές τελετές και διαδικασίες δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα ανάμεσα στα μέλη, κλίμα που ευνοεί την καλύτερη δουλειά και τη 
μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Άλλωστε τα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής αξιολόγησαν θετικά τον απολογισμό της δραστηριότητας για το 2019, που σαν έτος ήταν ένα από
τα πιο δημιουργικά για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Εκδηλώσεις όπως τα Αριστεία Επιχειρηματικότητας, τα δείπνα της ΔΕΘ
και της βασιλόπιττας, οι ημερίδες στο MoneyShow, το Οικονομικό Φόρουμ στη ΔΕΘ, για τις οποίες εργάστηκαν τα μέλη της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων, κρίνονται ως επιτυχημένες και διοργκώνουν την παρέμβαση του ΕΕΘ στην Αγορά και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της Επιτροπής είναι ο Χρ. Εδιάρογλου (Πρόεδρος), η Μαρία Καρατενίζη, η Φανή Μπλιούμη, ο Άγγελος Αγγελίδης, Βάιος Μπαλίτσας, Στέλιος Συμεωνίδης και Χρήστος Νικολαΐδης. Γραμματέας της είναι η Βάσιλική Σπανού. Συντονιστής της είναι ο Α' Αντιπρόεδρος Γιώργος Ηλιάδης, ο οποίος ήταν και ο τυχερός της ημέρας, καθώς κέρδισε το φλουρί.

Η Επιτροπή Γυναικείας και Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Χτες Τετάρτη, τη δική της βασιλόπιττα έκοψε, κατά τη συνεδρίαση της, η Επιτροπή Γυναικείας και Νεανικής Επιχειρηματικότητας.
Τα μέλη της έκαναν έναν μικρό απολογισμό του έργου τους για το 2019 και δήλωσαν έτοιμα για νέες προκλήσεις στη διάρκεια της νέας χρονιάς, όπως χαρακτηριστικά δήλωση η πρόεδρος της Χρύσα Γεωργιάδου - Γρανούζη.
Μεγαλύτερος στόχος της Επιτροπής για το 2020 είναι να διουργανωθεί με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία η εκδήλωση των Αριστείων Επχιειρηματικότητας.
Η Επιτροπή επίσης εξετάζει την πιθανότητα να διοργανώσει το πρώτο συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με την Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Ελληνίων Επιχειρηματιών.
Υπενθυμίζεται ότι στην επιτροπή, συντονιστής της οποίας είναι ο Χρήστος Νικολόπουλος ενώ συμμετέχουν οι: Φωτεινή Κλιάνη, Στήβη Σιωζοπούλου, Έφη Δεμιρτζόγλου, Άκης Πούλακας, ενώ γραμματέας είναι ο Γιάννης Αθανασιάδης.
Το φλουρί έπεσε στην Φωτεινή Κλιάνη.

Η Επιτροπή Τραπεζικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων.
Τη δική της βασιλόπιττα έκοψε επίσης χτες και η επιτροπή Τραπεζικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων του ΔΣ του ΕΕΘ, τα μέλη της οποίας συζήτησαν τους στόχους τους για τη νέα χρονιά.
Όπως τόνισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Ματίνα Σιώχου, στόχος και για τη νέα χρονιά είναι να στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των συναδέλφων, όπως στην διαδικασία της επαναπιστοποίησης αλλά και παντού.
Υπενθυμίζεται ότι μέλη της Επιτροπής είναι η Άννα Νικηφορίδου, Θόδωρος Αγγελίδης, Δημήτρης Αναστασίου, Ιορδάνης Σιδηρόπουλος, ενώ συντονιστής της είναι ο Κυριάκος Μερελής.  
Το φλουρί έπεσε στην γραμματέα της επιτροπής κ. Χρυσούλα Ελευθερίου.
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER