ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11.11.2019

Newsletter

Το ΕΕΘ για την "Ασπίς- Πρόνοια"

Το ΕΕΘ συμπαρίσταται στον αγώνα των ζημιωθέντων
από την «Ασπίς Πρόνοια»
και ζητά από την Κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους
 
 
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία της σημερινής Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης, επιθυμεί να υπενθυμίσει την πληγή της εταιρίας «Ασπίς Πρόνοια», που παραμένει ανοιχτή για χιλιάδες επαγγελματίες αλλά και ασφαλισμένους.
Το Ε.Ε.Θ. αναγνωρίζει ως δίκαιο τον αγώνα των Ζημιωθέντων από την εταιρία και ζητά από την κυβέρνηση να επισπεύσει τις διαδικασίες εκκαθάρισης, που θα φέρουν επιτέλους την καταβολή των αποζημιώσεων, κάτι που καθυστερεί 10 ολόκληρα χρόνια.
 
Η Διοίκηση του ΕΕΘ εκφράζει την ελπίδα ότι η νέα κυβέρνηση δε θα συνεχίσει τη στάση όλων προηγούμενων, που αδιαφόρησαν εντελώς για το πρόβλημα χιλιάδων ασφαλισμένων και Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.
 
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τονίζει από την ημέρα που κατέρρευσε η συγκεκριμένη εταιρία συντελείται μία μεγάλη αδικία τόσο απέναντι στους επαγγελματίες - συνεργάτες της, που είναι εκατοντάδες, όσο –κυρίως- προς τους πελάτες της που είναι χιλιάδες. 
 
Δυστυχώς επλήγησαν άνθρωποι χωρίς να έχουν καμία ευθύνη, ενώ θα έπρεπε να υπήρχε γι΄αυτούς ένα προστατευτικό σύστημα διασφάλισης των χρημάτων τους, όπως άλλωστε ισχύει σε κάθε πολιτισμένη χώρα.
 
Επιπλέον η υπόθεση αυτή έγινε αιτία ώστε να πληγεί βάναυσα ο θεσμός της ιδιωτικής ασφάλισης κάτι που έχει αλυσιδωτές επιπτώσεις σε πολλά επίπεδα. Ζητούμε από την κυβέρνηση να εξετάσει με προσοχή τα αιτήματα όσων επλήγησαν και να σκύψει με ενδιαφέρον στο πρόβλημα τους.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Μάρτιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

NEWSLETTER