ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

08.11.2019

Newsletter

Άρχισε η ψηφοφορία για το δημοσιογραφικό βραβείο

Άρχισε χθες και θα συνεχιστεί έως την επόμενη Τετάρτη η ψηφοφορία για το βραβείο Media- Μέσων μαζικής Ενημέρωσης, που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των "Αριστείων Επιχειρηματικότητας"!

Η ψηφοφορία αφορά τους Δημσοιογράφους της Θεσσαλονίκης, στους οποίους έχει αποσταλεί ειδική φόρμα με μία μικρή παρουσίαση του προφίλ κάθε υποψήφιας επιχείρησης αλλά και πεδίο προτίμησης. Σημειώνεται ότι έχουν προβλεφθεί δικλείσες ασφαλείας ώστε να συμμετέχουν στην ψηφοφορία μόνο όσοι λάβουν αυτήν την ειδική φόρμα.

Πρόκειται για τον Ειδικό Τιμητικό Έπαινο που θα απονεμηθεί σε μία επιχείρηση της Θεσσαλονίκης- Μέλους του Ε.Ε.Θ. την οποία θα επιλέξουν
οι Δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης!

Στην κατηγορία αυτή διαγωνίζονται οι επιχειρήσεις που έχουν κατορθώσει να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των Δημοσιογράφων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης!

Η επιλογή έχει γίνει ως εξής:

Ομάδα Εργασίας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με ευθύνη του Γραφείου Τύπου του, επέλλεξε έξι επιχειρήσεις- μέλη του ΕΕΘ που κατά την τελευταία χρονιά έχουν καταγραφεί σε δημοσιεύματα για πρωτοβουλίες, δράσεις, βραβεύσεις και επιτεύγματα τους!

Η επιλογή έγινε με βάση τον αριθμό των καταχωρήσεων που υπάρχουν στο Διαδίκτυο και η έγκριση τους έγινε από τις Επιτροπές Δημοσίων Σχέσεων και Νεανικής και γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΕΕΘ..

Η απονοκμή του Ειδικού Επαίνου των Δημοσιογράφων θα γίνει στην τελετή των "Αριστείων Επιχειρηματικότητας" στις 25 Νοεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΔΩ

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER