ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

04.09.2014

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Με περισσότερες από 40 επιχειρήσεις το ΕΕΘ στην 79η ΔΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 4 Σεπτεμβρίου 2014
 
 
Με περισσότερες από 40 επιχειρήσεις
το ΕΕΘ στην 79η ΔΕΘ
 
 
Με περισσότερες από 40 επιχειρήσεις – μέλη του συμμετέχει στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται από 6 μέχρι 14 Σεπτεμβρίου το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο στην είσοδο του περιπτέρου 8. Θα τα ευλογήσει ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.
Τα μέλη του ΕΕΘ καταλαμβάνουν εκθεσιακού χώρους συνολικού εμβαδού στα περίπτερα 8 και 9 του Εκθεσιακού Κέντρου της ΔΕΘ – Helexpo. Δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως τα έπιπλα, τα είδη σπιτιού, ο τουρισμός, τα πάρκινγκ, τα κοσμήματα, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, η συμβουλευτική επιχειρήσεων, τα είδη δώρων, τα καλλυντικά, τα ενδύματα, τα ηλεκτρικά είδη, το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα υποδήματα. Επίσης, συμμετέχουν η Ένωση Καπνοπωλών και Περιπτέρων Μακεδονίας, το Σωματείο Παλαιοπωλών, ο Σύνδεσμος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος και ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς.
 
Παράλληλα, η διοίκηση του ΕΕΘ διοργανώνει τις «Ημέρες Καριέρας», την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 11 του μηνός, στην αίθουσα Β΄ του Συνεδριακού Κέντρου της ΔΕΘ «Νικόλαος Γερμανός» (περίπτερο 8), από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια τους στελέχη του ΕΕΘ θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΤΟΠΣΑ και ΤΟΠΕΚΟ με τους διακριτικούς τίτλους «Επεμβαίνω», «Ένταξη», «Θεσσαλονίκη της Απασχόλησης» και «Δυθές»  για την επαγγελματική αποκατάσταση ανέργων. Ειδικότερα, θα αναλυθούν η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (ΙΚΕ), μια νέα νομική μορφή επιχείρησης με κεφάλαιο ενός ευρώ, και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός ατόμου που επιθυμεί να ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα.
Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Α΄ του Συνεδριακού Κέντρου της ΔΕΘ «Νικόλαος Γερμανός» (περίπτερο 8) το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του ΕΕΘ, οργανώνει ημερίδα με θέμα «Η διατροφική αξία του κρέατος στην παιδική ηλικία». Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών, επίσης με την στήριξη του ΕΕΘ, θα πραγματοποιήσουν στον υπαίθριο χώρο έξω από το περίπτερο 8, επίδειξη παρασκευής παραδοσιακών κρεατοσκευασμάτων, τα οποία στη συνέχεια θα κληρωθούν ανάμεσα στους παριστάμενους επισκέπτες.  
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

NEWSLETTER