ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

09.09.2019

Newsletter

Μη χάσετε τις εκδηλώσεις του ΕΕΘ στη ΔΕΘ!

Το Επιμελητήριο μας θα δώσει και φέτος βροντερό «παρών» στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.  

Μην ξεχνάτε ότι...
Εκτός από το Οικονομικό Φόρουμ, που διορανώνεται σήμερα (όλες οι πληροφορίες εδώ): 

- Το Ε.Ε.Θ. θα εκπροσωπηθεί και φέτος σε ενιαίο χώρο του Περιπτέρου 8! Πρόκειται για μία λαμπρή συμμετοχή που θα αποτελείται από τη συμμετοχή των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου μας και 36 επιχειρήσεων- μελών του ως εκθετών! Με τον τρόπο αυτό το Ε.Ε.Θ. προσφέρει στα μέλη του πολύ καλύτερους, συμφερότερους και οικονομικότερους όρους προβολής, αφού παρουσιάζονται στον ίδιο χώρο, που είναι μάλιστα εύκολα προσβάσιμος για το κοινό της Έκθεσης. Οι εκθέτες αυτοί θα δαπανούσαν πολύ περισσότερα χρήματα εάν συμμετείχαν μεμονωμένα στην Δ.Ε.Θ. και σίγουρα δεν θα είχαν τόσο καλό σημείο για τα περίπτερα τους! Παράλληλα, στο σταντ του Ε.Ε.Θ. όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου μας μπορούν να συζητήσουν με τα στελέχη του κάθε πρόταση ή ζήτημα που τους απασχολεί αλλά και να συναντήσει τους συμβούλους του οι οποίοι παρέχουν δωρεάν πολύτιμες συμβουλές για κάθε νομικό, φορολογικό και ασφαλιστικό θέμα! 
Τα εγκαίνια του Περιπτέρου του ΕΕΘ θα κάνει ο Υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θόδωρος Καράογλου, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 8 μ.μ.:

- Το Ε.Ε.Θ. θα διοργανώσει και φέτος σημαντικές εκδηλώσεις για θέματα που απασχολούν τα μέλη του. στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Πρόκειται για:
- «Αξιοποιήστε το Digital Marketing για να προσεγγίσετε επαγγελματικά τη γενιά των Millennials.  Πρόκειται για Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, που διοργανώνει η Επιτροπή Τραπεζικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων του ΕΕΘ. Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, 6.30 μ.μ., στην αίθουσα Β, του «Νικ. Γερμανός».
  • «Θεσσαλονίκη- Τουρισμός, η επόμενη μέρα», από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του ΕΕΘ. Έχει προσκληθεί ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης. Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στο «Νικ. Γερμανός».
  • «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Επιμελητήρια. Στενές σχέσεις συνεργασίας. Ο συντονισμός των Open Malls», με ομιλητή τα στελέχη του ΕΕΘ και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβα. Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, 6.30 μ.μ. στο «Νικ. Γερμανός», Αίθουσα Β.
  • Taste the Meat”: Εκδήλωση του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 6.30 μ.μ., στο χώρο μπροστά από το Περίπτερο 8.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER