ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

05.07.2019

Newsletter

Έκκληση Ζορπίδη για συμμετοχή στις εκλογές

Μήνυμα Μιχάλη Ζορπίδη προς τα μέλη του Ε.Ε.Θ. για τις εκλογές
«Όλοι στις κάλπες, χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση»
 
Έκκληση σε όλα τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές της Κυριακής το κόμμα και τους υποψηφίους της προτίμησής τους, απευθύνει ο Μιχάλης Ζορπίδης, σε μήνυμα του ενόψει της κυριακάτικης ύψιστης διαδικασίας.
 
«Ο καθένας μας έχει ιερό καθήκον και υποχρέωση να ψηφίζει στις εκλογές. Πολύ περισσότερο εμείς τα πρόσωπα που συγκροτούμε την περίφημη μεσαία τάξη, που πρέπει να έχουμε αυξημένη ευαισθησία σε όλα τα θέματα της κοινωνίας και της Πατρίδας μας.
Καλώ λοιπόν όλα τα μέλη του Ε.Ε.Θ. αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες να συμμετέχουν σ’ αυτήν την γιορτή της Δημοκρατίας. Η αποχή αποτελεί πληγή για το πολίτευμα μας και πρέπει να στηλιτεύεται.
 
Ελπίζουμε και ευχόμαστε από τις εκλογές της Κυριακής να προκύψει μία σταθερή κυβέρνηση, η οποία δεν θα επαναλάβει τα λάθη όλων των προηγουμένων και θα έχει όλες τις ευκαιρίες για να εφαρμόσει το πρόγραμμα της. Το οποίο πρόγραμμα ελπίζουμε και ευχόμαστε να βασίζεται στην στήριξη της Αγοράς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γιατί πολύ απλά αυτές αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας.
 
Βλέπετε, ότι όλοι τώρα μας θυμήθηκαν! Μόλις την τελευταία εβδομάδα κάποιοι παραδέχτηκαν αυτά που εμείς τους λέγαμε επί τέσσερα χρόνια: ότι όσο χαϊδεύεις το Δημόσιο και τους υπαλλήλους του και όσο φορτώνεις τη Μεσαία Τάξη με φόρους και βάρη τόσο καθυστερεί η Ανάπτυξη και οι καλύτερες μέρες για την κοινωνία μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γίνει μάθημα για την επόμενη κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή».

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER