ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

02.07.2019

Newsletter

Τι συζήτησε χτες το ΔΣ του ΕΕΘ

Μιχ. Ζορπίδης: «Και στις εθνικές εκλογές στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους»
Ο προγραμματισμός για τις εκδηλώσεις στη Δ.Ε.Θ.
 
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους τα μέλη του ΔΣ του που είναι υποψήφιοι βουλευτές και καλεί τους πολίτες να κάνουν το ίδιο. Αυτό τονίστηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ε.Ε.Θ. Πρόκειται για τον κ. Χαράλαμπο Τσαϊρέλη του ΣΥΡΙΖΑ και την Αναστασία Τζαμπαζλή της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι από την πλευρά τους ευχαρίστησαν το Δ.Σ. και τόνισαν ότι δίνουν τον αγώνα τους προκειμένου να αναδείξουν τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και να προωθήσουν λύσεις για τον κόσμο της Αγοράς, που αποτελεί άλλωστε τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.
 
«Είναι εξαιρετικά σημαντικό για το Επιμελητήριο μας να διαθέτει στελέχη σε άλλους θεσμούς και όργανα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί στις τελευταίες εκλογές εκλέχτηκαν συνάδελφοι μας τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας όσο και στα Δημοτικά Συμβούλια του Πολεοδομικού Συγκροτήματος. Με τον τρόπο αυτό θα κάνουμε καλύτερη τη συνεργασία του Ε.Ε.Θ. με την Αυτοδιοίκηση, προς όφελος της πόλης, της κοινωνίας της αλλά και των συναδέλφων μας. Το Επιμελητήριο μας αντιλαμβάνεται το ρόλο του ως φορέα ανάπτυξης της περιοχής μας, συνεπώς η συνεργασία με τους άλλους φορείς είναι σημαντικός παράγοντας», τόνισε στον χαιρετισμό του ο Μιχάλης Ζορπίδης.
 
Στην ίδια συνεδρίαση μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την ανησυχία πολλών μελών του Ε.Ε.Θ. για την πορεία των έργων του Μετρό, μετά την διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Βενιζέλου, που προκαλεί νέα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της πόλης. Επίσης, έγινε εκτενής συζήτηση για την παρουσία του Ε.Ε.Θ. στην φετινή Δ.Ε.Θ. και για τις εκδηλώσεις που θα διοργανώσει στο πλαίσιο της.
 
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER