ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

30.05.2019

Newsletter

Μέτρα για τα πατίνια ζητά το Ε.Ε.Θ.

Τη λήψη μέτρων για τα πατίνια, που έχουν κατακλύσει πολλά σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης ζητά το Επιμελητήριο μας. Με επιστολή του στον αρμόδιο υπουργό, ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης τονίζει ότι τον τελευταίο καιρό στη Θεσσαλονίκη παρατηρείται μία έξαρση της χρήσης των ηλεκτροκίνητων πατινιών, που εκμεταλλεύεται μία εταιρία, με διεθνή παρουσία. Ωστόσο, το φαινόμενο έχει δυστυχώς και κάποιες αρνητικές πτυχές για τις οποίες θα επιθυμούσαμε την παρέμβαση σας" και προσθέτει: "πολλά μέλη του Επιμελητηρίου μας διαμαρτύρονται γιατί τα «οχήματα» αυτά σταθμεύουν σε σημεία στα οποία παρεμποδίζουν την ομαλή κίνηση των καταστημάτων. Επίσης, κανείς δεν γνωρίζει το νομικό καθεστώς που διέπει την κυκλοφορία τους στην πόλη. Τέλος, συχνά εκφράζονται και ανησυχίες για την ασφάλεια των χρηστών, με το δεδομένο ότι τα πατίνια αυτά τα χρησιμοποιούν παιδιά και άτομα νεαρής ηλικίας, σπανίως δε φορώντας προστατευτικό κράνος.
Πιστεύουμε ότι μία παρέμβαση σας θα βοηθούσε στην αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών", καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Ζορπίδης
.
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Συνέδριο με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ»

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει συνέδριο στην Ελλάδα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2019  στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, (Αποθήκες Γ & Δ), με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ» (https://www.euandu.eu ).  
21
22
23
24
25

Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Ε.Ε.Θ., τιμά και βραβεύει επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού μας, διοργανώνοντας «Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας», στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Πρόσκληση - Απονομή Αριστείων Επιχειρηματικότητας

26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER