ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10.04.2019

Newsletter

Εκδήλωση για την ασφάλεια των επαγγελματιών

«Πρώτα η Ασφάλεια μας»
Εκδήλωση του ΕΕΘ για την προστασία των επαγγελματιών από διαρρήξεις, ληστείες και κλοπές.
 
Αναλυτική ενημέρωση για τους τρόπους με τους οποίους ο κάθε καταστηματάρχης και επαγγελματίας μπορεί να προστατευθεί από ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις, έκανε σε μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών της Αστυνομίας, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η Επιτροπή «Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων» του Επιμελητηρίου.

Εκ μέρους της διοίκησης του ΕΕΘ οι Μανόλης Σύλλης και Σάββας Κεσίδης, Πρόεδρος της Επιτροπής, χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισαν ότι με διοργανώσεις σαν κι αυτή το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης εκπληρώνει έναν από τους βασικούς σκοπούς του που είναι η έγκυρη πληροφόρηση των μελών του για τα θέματα που τα απασχολούν, πρώτο από τα οποία είναι η ασφάλεια.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης κρίθηκε απαραίτητη από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, λόγω της δραματικής αύξησης της εγκληματικότητας και πιο συγκεκριμένα των επιθέσεων κατά επαγγελματιών, που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της χώρας.

Στην εκδήλωση, τρεις αξιωματικοί του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης παρουσίασαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να επιδείξουν τον συνήθη τρόπο δράσης των κακοποιών και να κάνουν επισημάνσεις για τους τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες μπορούν να προφυλαχθούν.
Επίσης έδωσαν συμβουλές για τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να προσέχουν τα θύματα προκειμένου στη συνέχεια να συμβάλουν στον εντοπισμό των δραστών. Ειδικές επισημάνσεις έγιναν για τη χρήση βίας, με τους αξιωματικούς να τονίζουν ότι όλοι όσοι αποφάσισαν να επιτεθούν στους ληστές στη συνέχεια δήλωναν ότι το μετάνιωσαν γιατί αισθάνθηκαν ότι κινδύνεψαν πολύ στη διάρκεια της συμπλοκής!Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER