ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20.03.2019

Newsletter

Η "2η Ευκαιρία" στο ΕΕΘ!

Για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ ενημερώθηκαν τα μέλη του ΕΕΘ
Εκδήλωση στο Επιμελητήριο με ομιλία του Διευθυντή του Οργανισμού
 
 
Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Δεύτερη Ευκαιρία» αλλά και για το σύνολο των προγραμμάτων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) διοργάνωσε τη Δευτέρα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Δημ. Καραμπέρης, περιφερειακός διευθυντής Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας του ΟΑΕΔ, ο οποίος ανέπτυξε το περιεχόμενο και τον στόχο των προγραμμάτων και έδωσε συγκεκριμένες συμβουλές στα παραβρισκόμενα μέλη του ΕΕΘ για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ στα οποία μπορούν να ενταχθούν οι επιχειρήσεις τους για να προσλάβουν προσωπικό με συμφέροντες όρους, όπως η επιδότηση του μισθού και των ασφαλιστικών τους εισφορών. Όπως εξήγησε ο κ. Καραμπέρης υπάρχουν αρκετά προγράμματα και σχεδιάζονται ακόμη περισσότερα με κίνητρα προς τους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που θα ήθελαν να προσλάβουν υπαλλήλους.
 
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση εκ μέρους της Διοίκησης του ΕΕΘ ο Κυριάκος Μερελής, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Διοικητικής Επιτροπής τόνισε ότι διαρκής στόχος του Επιμελητηρίου είναι να παρέχει έγκυρη πληροφόρηση στα μέλη του για όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν στον τομέα της επιχειρηματικότητας. «Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι ως ΕΕΘ επιτελούμε το ρόλο μας που δεν είναι άλλος από την παροχή υποστήριξης προς τα μέλη μας. Eπιθυμούμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους που δεν μπόρεσαν να επιβιώσουν επαγγελματικά μέσα στο θνησιγενές οικονομικό περιβάλλον της δεκαετούς οικονομικής κρίσης και διέκοψαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, για την επιδοτούμενη επανένταξή τους στον επιχειρηματικό στίβο, αλλά και να τους δώσουμε το μήνυμα ότι δεν τους ξεχνάμε, ότι νοιαζόμαστε γι' αυτούς και είμαστε δίπλα τους σε κάθε νέα τους επιχειρηματική προσπάθεια”,  τόνισε ο κ. Μερελής.


 
Στη συζήτηση που ακολούθησε συμμετείχαν ακόμη ο Ιωάννης Σωπασής, Οικονομολόγος, τ. Διευθυντής ΙΚΑ, Σύμβουλος Εργασίας και συνεργάτης του ΕΕΘ και ο Ιωάννης Δόβελος, Οικονομολόγος, Φοροτεχνικός Α' Τάξης, συνεργάτης του ΕΕΘ, που απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού. 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

NEWSLETTER