ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

07.03.2019

Newsletter

Το ΕΕΘ στο Φόρουμ Ασφαλιστών

Το 29ο Συνέδριο που διοργανώσε η insurance innovation  για άλλη μία χρονιά, έκλεισε την αυλαία του στο porto palace hotel. 

Το ασφαλιστικό συνέδριο ήταν και φέτος υπό την αιγίδα του ΕΕΘ. Το Επιμελητήριο εν απουσία του Προέδρου του Μιχάλη Ζορπιδη το εκπροσώπησε ο Κωνσταντίνος Λάσκος κάνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό και απολογισμό των δράσεων της Επιτροπής Ασφαλιστικών και τραπεζικών θεμάτων καθώς και την ανακοίνωση στην κανονικότητα λειτουργίας των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου μετά την προσαρμογή της ευρωπαϊκής οδηγίας του λεγόμενου IDD.

Το συνέδριο είχε θέμα την Διαμεσολάβηση στη Νέα ψηφιακή εποχή. Σημαντικοί ομιλιτες αναφέρθηκαν για τους σύγχρονους διαδικτυακούς κινδύνους ως ευκαιρία για τους διαμεσολαβητές, για την εξέλιξη των ψηφιακών οικοσυστημάτων, ποιοί κλάδοι θα επικρατήσουν στην ερχόμενη δεκαετία. Οι ερωτήσεις του forum γίνονταν μάλιστα ηλεκτρονικά. Δείγμα της ψηφιακής επιρροής και του κεντρικού θέματος.

Ο  οικοδεσπότης Αριστείδης Βασιλειάδης γενικός διευθυντής της insurance innovation έκλεισε την εκδήλωση λέγοντας ότι καμία επόμενη ημέρα  δεν θα είναι τόσο αργή στην πληροφόρηση της από την προηγούμενη που διαδέχτηκε και έκλεισε ευχαριστώντας τους καλεσμένους για την συμμετοχή τους.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Συνέδριο με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ»

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει συνέδριο στην Ελλάδα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2019  στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, (Αποθήκες Γ & Δ), με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ» (https://www.euandu.eu ).  
21
22
23
24
25

Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Ε.Ε.Θ., τιμά και βραβεύει επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού μας, διοργανώνοντας «Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας», στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Πρόσκληση - Απονομή Αριστείων Επιχειρηματικότητας

26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER