ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

06.03.2019

Newsletter

Συνάντηση εργασίας για τη διακίνηση καυσίμων

Την Τρίτη, έγινε με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης συνάντηση εργασίας  της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝ.ΒΕ.Θ.) και εκπροσώπων των Ελεγκτικών Υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).
Θέμα της συνάντησης ήταν οι πρακτικές λαθρεμπορίου και παραβατικότητας στη διακίνηση υγρών καυσίμων και υγραερίου όπως τα εντόπισε η ΕΝ.ΒΕ.Θ..

Από το Ε.Ε.Θ. προτάθηκε η δημιουργία μιας διαρκούς επιτροπής, η οποία θα μελετήσει και θα προτείνει μέτρα πάταξης του λαθρεμπορίου και της παράνομης διακίνησης πετρελαιοειδών προϊόντων, καθώς και την κωδικοποίηση της νομοθεσίας σχετικά με τον έλεγχο της διακίνησης υγρών και αερίων καυσίμων, των εγκαταστάσεων φόρτωσης ,των βυτιοφόρων  και των πρατηρίων.

Η ΕΝ.ΒΕ.Θ. εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Θεμιστοκλή Κιουρτζή, τον Γραμματέας της Σπύρο Μελίδη και μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Από το Ε.Ε.Θ. συμμετείχε ο Πρόεδρος του Μιχάλης Ζορπίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Γιώργος Ηλιάδης, ο Οικονομικός Επόπτης Κωνσταντίνος Ιακώβου, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Κυριάκος Μερελής και ο Ηρακλής Ρόντσης , Μέλος Δ.Σ. ΕΕΘ.

Από πλευράς των Ελεγκτικών Αρχών συμμετείχαν οι: Αγγελική Γωγάκου, Διευθύντρια της Τελωνειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Μαυρίδης, Προϊστάμενος Διευθύνσεως ΕΛ.Υ.Τ. Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Φαρόπουλος, Εκπρόσωπος της Φορολογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και εκπρόσωποι της ΥΕΔΔΕ, των αρμόδιων τελωνείων,  των αρμοδίων ΔΟΥ και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Συνέδριο με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ»

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει συνέδριο στην Ελλάδα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2019  στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, (Αποθήκες Γ & Δ), με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ» (https://www.euandu.eu ).  
21
22
23
24
25

Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Ε.Ε.Θ., τιμά και βραβεύει επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού μας, διοργανώνοντας «Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας», στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Πρόσκληση - Απονομή Αριστείων Επιχειρηματικότητας

26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER