ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21.02.2019

Newsletter

Ο χορός των Κρεοπωλών

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στο “Χωριό της Ειρήνης” το μεσημέρι της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

Σε οικογενειακό περιβάλλον και μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού κύλησε η φετινή διοργάνωση, αφήνοντας ευχαριστημένους όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους. Η αίθουσα κατακλύστηκε από κόσμο, κερδίζοντας έτσι η Διοίκηση το στοίχημα της αλλαγής μέρους και ώρας του χορού. Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου και κυρίως των συναδέλφων- μελών του Σωματείου υποδηλώνει πως υπάρχει ένα δυνατό Σωματείο με επάξια ενεργά μέλη και δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε για την ενεργό συμμετοχή τους.

Επίσης, διεξήχθη σε κλίμα συγκίνησης απονομή τιμητικών πλακετών σε απερχόμενα μέλη του Σωματείου που συντέλεσαν και έβαλαν το λιθαράκι τους ώστε να υπάρχει μια συνέχεια στο Σωματείο.

Οι τιμώμενοι ήταν οι εξής: O πρώην πρόεδρος του Σωματείου κ. Γκαρμπούνης Δημήτριος, ο πρώην αντιπρόεδρος κ. Καπάρας Γεώργιος και ο πρώην ταμίας κ. Χατζηαναστασίου Αναστάσιος. Τα εύσημα δέχθηκε η Διοίκηση από όλους τους παρευρισκόμενους για την άριστη διοργάνωση και για το ποιοτικό μενού, το οποίο θα ήταν άξιο λόγου να επισημάνουμε ότι το επιλήφθηκαν προσωπικά τα μέλη της Διοίκησης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που με την πολύτιμη προσφορά τους συνέβαλαν στο να μοιραστούν πλούσια δώρα στο χορό.

Υποσχόμαστε και για άλλες ανάλογες διοργανώσεις που θα μας φέρουν ακόμη πιο κοντά με τα μέλη μας και θα μας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες στο να βρεθούμε και να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν αλλά και θα μπορέσουν να εξελίξουν τον κλάδο μας

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER