ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14.02.2019

Newsletter

Συνάντηση Ζορπίδη με Γ. Ορφανό

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιώργο Ορφανό δέχθηκε χτες το απόγευμα στο γραφείο του, σε εθιμοτυπική συνάντηση ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης.
Ο κ. Ζορπίδης είχε την ευκαιρία να εκθέσει στον υποψήφιο δήμαρχο τις πάγιες θέσεις του ΕΕΘ σχετικά με την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αγορά της πόλης και ο χώρος των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και επαγγελματιών.
Ειδική αναφορά έκανε στην εικόνα της πόλης που έχει πληγεί λόγω αδυναμίας του Δήμου Θεσσαλονίκης να επιτελεί τα καθήκοντα του σε σχέση με την καθαριότητα και την ευταξία, το παρεμπόριο και λαθρεμπόριο όπως και την εχθρότητα που επιδεικνύουν συχνά οι υπηρεσίες του στη σχέση τους με τους ανθρώπους της αγοράς.
"Το ΕΕΘ ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό του Δήμου Θεσσαλονίκης γιατί το ενδιαφέρει το καλό της πόλης, ανεξάρτητα από πρόσωπα ή παρατάξεις. Έτσι, με χαρά υποδεχόμαστε εδώ στο ΕΕΘ κάθε υποψήφιο δήμαρχο και τον ενημερώνουμε για τα προβλήματα μας και τις θέσεις. Έχουμε ένα πιστεύω: εάν πάει καλά η αγορά θα πάει καλά και η πόλη και το αντίθετο αλλά και το αντίστροφο! Συνεπώς είμαστε πάντα έτοιμοι για ειλικρινή συνεργασία", τόνισε ο κ. Ζορπίδης μετά τη συνάντηση.
   


Μετά τη συνάντηση από τον συνδυασμό του κ. Ορφανού εκδόθηκε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Καθαριότητα, προσβασιμότητα στην πόλη και παραεμπόριο, κρίσιμα ζητήματα για τους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης

 
Με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Ζορπίδη και τα μέλη του ΔΣ συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη Είναι το Μέλλον» Γιώργος Ορφανός
 
 
Ο κ. Ορφανός είχε την ευκαιρία να συζητήσει για ακόμη μία φορά τα προβλήματα που πλήττουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, μάλιστα, να κάνει ειδική αναφορά στην καθαριότητα και το παραεμπόριο.
 
Ο Γιώργος Ορφανός, στην συνάντηση που έγινε χθες Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, έκανε λόγο για άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν την αγορά και τον ευρύτερο επαγγελματικό κύκλο.
 
 “Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με το επαγγελματικό επιμελητήριο της πόλης και με τον πρόεδρό του. Είναι φανερό ότι και οι επόμενες κινήσεις μας για το συμφέρον της Θεσσαλονίκης μας θα είναι  κοινές και αποδοτικές” δήλωσε στο τέλος της συνάντησης.
 
Ενώ συμπλήρωσε, ότι η εικόνα της πόλης θα αλλάξει και θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο παραεμπόριο το οποίο πλήττει την οικονομία και την ανάπτυξη της πόλης. Το κέντρο πρέπει να γίνει προσβάσιμο για όλους και οφείλουμε προσεκτικά να εξετάσουμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και αφορούν το ωράριο φορτοεκφόρτωσης».

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΛΟΓΩ COVID 19"

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ στο eeth.gr με live streaming.
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     

NEWSLETTER