ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

28.01.2019

Newsletter

Τι αποφάσισε χτες το ΔΣ του ΕΕΘ (Βίντεο)

Η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για το 2019 έγινε χτες, στα γραφεία του ΕΕΘ. Στη διάρκεια της το Σώμα έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα του με τον πρόεδρο Μιχάλη Ζορπίδη να δίνει τις ευχές για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, όπως και επαγγελματική πρόοδο.
Στην αρχή της συνεδρίασης οι Ορκωτοί Ελεγκτές παρουσίασαν την έκθεση τους με την οποία ενέκριναν τις οικονομικές καταστάσεις τόσο του ΕΕΘ όσο και της Αναπτυξιακής του εταιρίας για τα έτη 2016 και 2017, χωρίς μάλιστα παρατηρήσεις. Όπως παρατήρησε ο κ. Ζορπίδης, οι εκθέσεις αυτές αποδεικνύουν τη σωστή οικονομική διαχείριση πάνω σε κάθε πράξη της διοίκησης.
Στη συνέχεια, μέλη του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης παρουσίασαν την έκθεση για τα οικονομικά της ΟΕΕΘ. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Κώστας Ιακώβου η ενημέρωση αυτή κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να γνωρίζουν τα μέλη του ΔΣ του ΕΕΘ κάθε λεπτομέρεια για τον τρόπο με τον οποίο διαχείριζεται η Ομοσπονδία τις οικονομικές ενισχύσεις του Επιμελητηρίου.
Στη συνεδρίαση ανακοινώθηκε ότι η προσεχής συνεδρίαση, στις 25 Φεβρουαρίου θα φιλοξενηθεί στο Λαγκαδά, προκειμένου το ΔΣ να έχει μία καλύτερη δυνατότητα επαφής και επικοινωνίας με τους συναδέλφους της περιοχής.
Επίσης, όπως αποφάσισε νωρίτερα στη δική της συνεδρίαση η Διοικητική Επιτροπή του ΕΕΘ, το Επιμελητήριο θα είναι συνδιοργανωτής των μεγάλων τριήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα διοργανώσει στο Λαγκαδά ο τοπικός εμπορικός σύλλογος. 
Εκτενής συζήτηση έγινε για το Μακεδονικό Ζήτημα, με τη διοίκηση να αναλύει τις παρεμβάσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα (διαμαρτυρίες, επιστολές κλπ), με τελευταία την παράσταση διαμαρτυρίας μελών του ΔΣ στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.

Δείτε εδώ το βίντεο


 


Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER