ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21.01.2019

Newsletter

Μαζική η συνέλευση των Καπνοπωλών

Έκτακτη γενική συνέλευση της Ένωσης Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας διεξήχθη στις 16/1/19, στην Αίθουσα «Θεσσαλονίκη» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συζητηθούν, μεταξύ άλλων, η δέουσα επιμέλεια των επιχειρήσεων βιομηχανοποιημένων καπνών και το ΕΣΠΑ επιχειρήσεων μικρής λιανικής.

Παρόντες ήταν μέλη του Σωματείου, χονδρέμποροι και εκπρόσωποι μεγάλων καπνοβιομηχανιών προκειμένου να διαφωτίσουν τους υπολοίπους σχετικά με το νέο ΦΕΚ.Στην εισήγησή του, ο πρόεδρος του Σωματείου Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ) , Κωνσταντίνος Ιακώβου τόνισε τη σημασία της προσκόμισης των απαραίτητων εγγράφων στις αρμόδιες αρχές και ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με τη «Δέουσα Επιμέλεια». Της ομιλίας ακολούθησε η υποβολή ερωτήσεων από το κοινό.

Κάποιες από τις ερωτήσεις που δεν ήταν δυνατόν να απαντηθούν, καθώς δεν ήταν στη δικαιοδοσία της Ένωσης και δεν είχε εκδοθεί διευκρινιστική απόφαση, θα συμπεριληφθούν σε υπόμνημα προς το υπουργείο Οικονομικών, που θα σταλεί από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Επρόκειτο για μία συνέλευση εξαιρετικής σημασίας, καθώς τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν σε όλο τον κλάδο και για το λόγο αυτό είχε και μεγάλη συμμετοχή (παρουσία 120 ατόμων).

Παρεμβάσεις έκαναν ο δικηγόρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Δημητρόπουλος, και ο κ. Τσισιπάτης που μίλησε διεξοδικά για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    

NEWSLETTER