ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17.12.2018

Newsletter

Μεγάλη επιτυχία στις "Λευκές Νύχτες"

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην αγορά της Θέρμης μετά την επιτυχημένη “Λευκή νύχτα” του περασμένου Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2018.
Σύμφωνα με τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο, αυξήθηκε ο τζίρος σε ποσοστό 40% σε σχέση με την περασμένη χρονιά.
Φυσικά, στην επιτυχία είχε μερίδιο και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, που στήριξε αποφασιστικά τη διοργάνωση.

"Ήταν μία όμορφη γιορτή που κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά την τοπική αγορά και να σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας στους Επαγγελματίες – Εμπόρους του Δήμου Θέρμης. Ήταν ένα όμορφο εορταστικό “πανηγύρι”, με χρώματα και μουσικές, όπως υποστήριξε ο εμπορικός κόσμος της Θέρμης, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής μας αλλά και επισκεπτών, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στην αγορά και μεταφέροντας το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους", τόνισε σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Θέρμης.
Αντιπροσωπεία του ΔΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Μιχάλη Ζορπίδη παραβρέθηκε στην εκδήλωση.
Στην ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης τόνισε ότι το Επιμελητήριο μας ήταν φέτος συνδιοργανωτής της "Λευκής Νύχτας", καθώς είναι πάντα αρωγός στις εκδηλώσεις που βοηθούν την αγορά και τους επαγγελματίες. "Αποφασίσαμε να ενισχύσουμε σημαντικά τις γιορτές που με τόση επιτυχία διοργανώνονται στους περιφερειακούς δήμους της Θεσσαλονίκης, καθώς πιστεύουμε ότι αυτές μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα στις τοπικές κοινωνίες, κάτι που ευνοεί την αγορά", τόνισε ο κ. Θεοτόκης.


Ικανοποίηση και στους Αμπελόκηπους
Ικανοποιημένοι δήλωναν οι έμποροι και μετά τη "Λευκή Νύχτα" στο Δήμο Μενεμένης- Αμπελοκήπων, την οποία επίσης ενίσχυσε και βοήθησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER