ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

19.11.2018

Newsletter

Με επιτυχία το σεμινάριο των Ασφαλιστών

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, μέσω της επιτροπής ασφαλιστικών και τραπεζικών θεμάτων άνοιξε έναν κύκλο δωρεάν σεμιναρίων για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές (ασφαλιστές) που θα ολοκληρωθεί το 2019.

Στόχος των σεμιναρίων είναι η καλύτερη δυνατή κατάρτιση, καθώς η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών μελών του ΕΕΘ, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Κων. Λασκος Κωνσταντίνος, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής και υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων του ΕΕΘ  τόνισε τα οφέλη που έχουν τα μέλη του ΕΕΘ και την ανταποδοτικότητα στην συνδρομή τους και εξειρε την  δράση της επιτροπής ασφαλιστικών και τραπεζικών θεμάτων του ΕΕΘ,για την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων τους.

Στην εισήγηση του ο κ.Κυρ. Μερελής, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του ΕΕΘ και συντονιστής της επιτροπής ασφαλιστικών και τραπεζικών θεμάτων αναφέρθηκε στην πλούσια δράση της επιτροπής,η οποία δημιουργήθηκε το 2012 και αποτέλεσε την πρώτη επιτροπή ασφαλιστικών διαμεσολαβητών πανελλαδικά,από την ίδρυση του επιμελητηριακού θεσμού,ο οποίος μετράει έναν αιώνα παρουσίας στη χώρας μας.
Τόνισε ωστόσο και την  ανάγκη οι συνάδελφοι να <<αγκαλιάσουν>> αυτή την προσπάθεια, ελλείψει και συνδικαλιστικού φορέα για τον κλάδο στην πόλη μας,ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 13 & 14 Νοεμβρίου στην αίθουσα του ΕΕΘ σε κλειστές ομάδες εργασίας των 20 ατόμων,εξαιτίας της μεθολογίας που απαιτούσε το συγκεκριμένο σεμινάριο,με εισηγητή τον κ.  Μαύρο Δημήτρη και θέμα: <<Τεχνικές επικοινωνίας και επιρροής στην υπηρεσία της πώλησης>>,καθώς η ανταπόκριση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ήταν μεγάλη.

Οι δυο ομάδες είχαν τη δυνατότητα στη διάρκεια των 6 ωρών,να ενημερωθούν αναλυτικά για τη Συμβουλευτική πώληση στην πραγματική της διάσταση και εφαρμογή της,για την τεχνική των ερωτήσεων,το μοντέλο FORM στην δημιουργία επαγγελματικών σχέσεων,την καθοδήγηση του πελάτη στην απορία και τη συμφωνία,καθώς και τη διαπραγμάτευση, τις αντιρρήσεις και το κλείσιμο με μία διαφορετική προσέγγιση ,μέσα από τη διαδραστικότητα του εν λόγω σεμιναρίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες έκριναν ότι το σεμινάριο ήταν απόλυτα επιτυχημένο και ότι θα τους βοηθήσει στις πωλήσεις τους.
Θα σταλεί σε όλους τους συμμετέχοντες το υλικό του σεμιναρίου,καθώς και ονομαστική βεβαίωση παρακολούθησης από την εταιρία ΙΧΟΣ (Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών).Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER