ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

05.10.2018

Newsletter

Δυναμικό "παρών" του ΕΕΘ σε Σέρρες- Κατερίνη

Δυναμικό "παρών" υποστήριξης και συμπαράστασης στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα τα Επιμελητήρια Σερρών και Πιερίας έδωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Όπως άλλωστε έχει δηλώσει πολλές φορές ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης, το ΕΕΘ αισθάνεται υποχρεωμένο να στηρίζει τις πρωτοβουλίες των συναδέλφων της περιφέρειας, που προσπαθούν μέσα από εμπορικές εκθέσεις, κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα να συνδράμουν στην ανάπτυξη των περιοχών τους αλλά και την τόνωση της κίνησης στην αγορά.
Έτσι, ο Α' αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου μας Γιώργος Ηλιάδης και το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής Κυριάκος Μερελής εκπροσώπησαν το Επιμελητήριο μας στις εκδηλώσεις με τον τίτλο "SERESXPO", που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σερρών στο κέντρο της πόλης, από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μία σειρά οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που αφήνουν ισχυρό το αποτύπωμα τους στην τοπική αγορά.
Οι απεσταλμένοι του ΕΕΘ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη διοργάνωση, να ξεναγηθούν στους χώρους της και να συζητήσουν με τους διοργανωτές θέματα σχετικά με το στήσιμο της SEREXPO. Στην Κατερίνη
Παρόμοιες επαφές με τους διοργανωτές της "9ης Εμπορικής και Βιοτεχνικής Εκθεσης Πιερίας και Κεντρικής Μακεδονίας 2018" είχαν στην Κατερίνη ο πρόεδρος μας Μιχάλης Ζορπίδης, ο Γραμματέας Κλεόβουλος Θεοτόκης και το μέλος του ΔΣ Φανή Μπλιούμη. 
Τα μέλη της διοίκησης παρέστησαν στα εγκαίνια της διοργάνωσης ενώ τρία μέλη του ΕΕΘ συμμετείχαν στην έκθεση με περίπτερα.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στον οικισμό Ανδρομάχη Κατερίνης, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης.
  

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER